Όσο δύσκολο είναι να ανάψεις μία γυναίκα στο κρεβάτι τόσο εύκολο είναι και να την ξενερώσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάποια πράγματα.

Μία έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ στην Μ. Βρετανία με επικεφαλής της μελέτης, την δρ Diana Fleischman, έδειξε τους λόγους που κάνουν μία γυναίκα να ξενερώνει όσο κι αν της αρέσει ο άντρας που έχει δίπλα της.

Οι ερευνητές μελέτησαν 76 περιπτώσεις γυναικών ηλικίας από 18 έως 42, τις οποίες και χώρισαν σε τέσσερα γκρουπ.

Στο πρώτο γκρουπ οι ερευνητές έδειχναν στις γυναίκες αηδιαστικές φωτογραφίες λίγο πριν παρακολουθήσουν μία αισθησιακή ταινία, στο δεύτερο παρακολουθούσαν τις φωτογραφίες αφού είχαν δει την ερωτική ταινία, στο τρίτο οι συμμετέχοντες παρακολουθούσαν εικόνες τρόμου πριν δουν την ταινία και το τέταρτο οι γυναίκες παρακολουθούσαν τις ίδιες εικόνες τρόμου αφού είχαν δει την αισθησιακή ταινία.
Ποιο είναι το συμπέρασμα;


Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι εκείνες οι γυναίκες που είδαν την ταινία αφού πρώτα είχαν παρακολουθήσει εικόνες που τους προκαλούσαν αηδία ή τρόμο, είχαν μειωμένη σεξουαλική διέγερση ή η διέγερσή τους κράτησε για πολύ λιγότερη ώρα.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα αυτά που μπορούν να ξενερώσουν  μία γυναίκα είναι η κακοσμία του στόματος, του σώματος, τα βρώμικα σεντόνια, ο ιδρώτας, τα άλουστα μαλλιά και ό, τι άλλο μπορεί να την κάνει να πιστέψει πως μπορεί να μολυνθεί.
Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLOS One.

Tags: