​Αν νομίζεις πως το να νιώθεις ερωτική έλξη για κάποιον και εκείνος για σένα αρκεί για να κάνετε παθιασμένο σεξ, πλανάσαι πλάνην οικτρά.

Μεγάλο ρόλο, σύμφωνα με τους ειδικούς της σεξουαλικής υγείας παίζει το τι τρώμε λίγο πριν την σεξουαλική επαφή.

Οι τέσσερις λοιπόν τροφές που δεν πρέπει να καταναλώσουμε είναι:

Καφές: Μπορεί να νομίζεις πως σου δίνει ενέργεια και σε ξυπνάει, όμως μην δοκιμάσεις να πιείς λίγο πριν το σεξ. Ο καφές έχει επιπτώσεις στα επινεφρίδια τα οποία παράγουν τις ορμόνες που ευθύνονται για το στρες. Έτσι μπορεί αντί για απόλαυση στο κρεβάτι να νιώσετε έντονη ταχυπαλμία.

Κόκκινο κρέας: Όσο κι αν λαχταράτε ένα μοσχαρίσιο μπιφτέκι ή καμιά μπριζολίτσα θα πρέπει αν έχετε σκοπό να κάνετε σεξ, να βάλετε φρένο στην όρεξή σας.

Για ποιο λόγο; Γιατί όταν ξεκινήσει η πέψη, ο οργανισμός καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια από άλλες τροφές, για να το διασπάσει. Αυτό σημαίνει πως αντί για σεξ μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κοιμηθείς.

Τυριά: Μπορεί να είναι νόστιμα, όμως δεν ενδείκνυται να τα φας πριν τη σεξουαλική επαφή. Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Αυτό σημαίνει πως ο οργανισμός έχει δυσκολία στο να διασπά τις τροφές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονα φουσκώματα.

Αλκοόλ: Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο το αλκοόλ όχι μόνο δεν θα σου κάνει να απολαύσεις περισσότερο το σεξ αλλά θα σου προκαλέσει ζαλάδα και υπνηλία. Οι άνδρες μάλιστα θα έχουν και πολύ μικρότερης διάρκειας στύση.