​Τους τρόπους για να φτάσεις στην κορύφωση όχι μόνο μία αλλά πολλές φορές, αποκαλύπτουν οι ειδικοί της σεξουαλικής υγείας.

Σύμφωνα με την δρ Bartlik, οι γυναίκες μπορούν να διδάξουν και μόνες τους στον εαυτό τους τον οργασμό.

Μάθε καλά το σώμα σου

Το Α και το Ω για να φτάσεις στην κορύφωση, είναι πάνω απ’ όλα εσύ να ξέρεις τι σε ευχαριστεί και τι όχι. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει εσύ να εκπαιδεύσεις το σώμα σου. Έτσι μόνο θα εντοπίσεις τα σημεία που σε ερεθίζουν.

Χρειάζεται εξάσκηση
Για να πετύχεις πολλαπλό οργασμό, θα πρέπει να προπονηθείς. Κάνε λοιπόν εξάσκηση με τον σύντροφό σου και άφησε την φαντασία σου να καλπάσει. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο μέσο λίπανσης και επικεντρώσου κυρίως στην κλειτορίδα και τον κόλπο σου.

Όποιος βιάζεται… σκοντάφτει
Όπως και σε πολλές άλλες καταστάσεις της ζωής σου, έτσι και στο σεξ δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Επιβράδυνε τις κινήσεις σου και δώσε περισσότερη έμφαση στα προκαταρκτικά παιχνίδια που εστιάζουν κυρίως στη διέγερση της κλειτορίδας.

Ο ύπνος τρέφει τον οργασμό

Αν θέλεις να έχεις πολλαπλούς οργασμούς θα πρέπει πριν ξεκινήσεις να κάνεις σεξ να είσαι ξεκούραστη και όχι μετά την δουλειά ή μετά από άλλες υποχρεώσεις οι οποίες σε έχουν κάνει πτώμα. Ο λόγος; Οι περισσότερες γυναίκες-αν όχι όλες- μετά από έναν οργασμό συνήθως είναι κουρασμένες και θέλουν να κοιμηθούν. Αν όμως είναι ξεκούραστες μετά τον πρώτο οργασμό θα είναι έτοιμες για τους υπόλοιπους.