​Πόσες είναι οι φορές που έχουμε δει έναν άντρα να θέλει σαν τρελός μία γυναίκα και μετά το σεξ να ξενερώνει; Ουκ ολίγες.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με τους ειδικούς της σεξουαλικής υ��είας τα κορίτσια κάνουν πέντε βασικά λάθη.

Δεν προκαλούν εκείνες τον σύντροφό τους για να κάνουν σεξ

Πολλές γυναίκες, περιμένουν μόνο από τον άντρα να τους ζητήσει να κάνουν σεξ, αφού θεωρούν πως εκείνος είναι ο «κυνηγός» και εκείνες το «θήραμα».Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος καθώς έτσι ο άντρας νιώθει πως μόνο εκείνος επιθυμεί τη σεξουαλική επαφή, και πως δεν είναι αρκετά αρεστός από τη σύντροφό του.Ο σύντροφός μας, θα πρέπει να νιώθει πως τον θέλουμε και εμείς πολύ γιατί έτσι το σεξ γίνεται καλύτερο.

Οι γυναίκες έχουν άγχος για την εμφάνισή τους

Πολλές γυναίκες νιώθουν άγχος όταν έρθει η στιγμή να εμφανιστούν τελείως γυμνές μπροστά στο σύντροφό τους, είτε επειδή έχουν παραπάνω κιλ�� είτε επειδή έχουν κυτταρίτιδα είτε επειδή δεν έχουν αυτοπεποίθηση γενικότερα.Έτσι δεν χαλαρώνουν, δεν αφήνονται ολοκληρωτικά στα χέρια του συντρόφου τους με αποτέλεσμα να μην φτάνουν σε οργασμό και να δυσανασχετεί και ο καλός τους.

Πιστεύουν πως είναι απλά σεξ και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια

Πολλές γυναίκες αισθάνονται πως οι άντρες το μόνο που θέλουν είναι να ολοκληρώσουν και έτσι δεν τους αγγίζουν περαιτέρω. Έρευνες έχουν δείξει πως και οι άντρες θέλουν και αυτή την τρυφερότητά τους. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα προκαταρκτικά και κάντε το σύντροφό σας να νιώσει ιδιαίτερος.

Μην τα αφήνετε όλα πάνω του
Ναι ο άντρας πάντα θεωρούνταν ο κυνηγός και εκείνος που θα έπρεπε να έχει το πάνω χέρι στις σχέσεις, όμως μην ντρέπεσαι να πάρεις και συ την πρωτοβουλία και να του ζητήσεις να κάνετε καινούργια πράγματα στο κρεβάτι. Βοήθησέ τον να βρει τι σε ερεθίζει και μπορεί να σε φέρει σε οργασμό.

Θίγονται όταν ο άντρας δεν έχει όρεξη για σεξ

Αρκετές γυναίκες- για να μην πούμε όλες- προσβάλλονται όταν μία μέρα ζητήσουν από τον σύντροφό τους να κάνουν σεξ και εκείνος τους πει πως είναι κουρασμένος. Και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος αφού και οι άντρες είναι άνθρωποι, έχουν άγχη, κουράζονται, έχουν επωμιστεί ευθύνες και δεν είναι ρομπότ για να έχουν πάντα όρεξη για τα πάντα. Σεβαστείτε την επιθυμία του και κάντε τον να νιώσει μοναδικός.