Θέ��ατε να απολαύσετε μία μπριζόλα σπίτι σας όμως δεν την πετυχαίνετε ποτέ στο ψήσιμο; Ο διάσημος τηλεσέφ, Άντονι Μπουρντέν, εξηγεί τα βασικά λάθη που όλοι κάνουμε.

Ποια είναι αυτά;

bourdain (635x328).jpg

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Άντονι Μπουρντέν, πολλοί συνεχίζουμε να παραψήνουμε το κρέας ή να μην το ψήνουμε σχεδόν καθόλου.

Κάποια άλλα βασικά λάθη που κάνουμε είναι πως τρυπάμε το κρέας προκειμένου να δούμε τι έχει στο εσωτερικό του, ενώ συχνά αναποδογυρίζουμε την μπριζόλα επειδή έχουμε άγχος για το αν έχει ψηθεί και από τις δύο πλευρές.

Όπως επισημαίνει ο Μπουρντέν, όταν ολοκληρωθεί το ψ��σιμο της μπριζόλας θα πρέπει να την αφήσουμε να ηρεμήσει για 10 λεπτά και να μην την τεμαχίσουμε σε κομμάτια, όταν θα είναι ακόμα ζεστή.