Από μία σπάνια γενετική δυσμορφία που τον έχει κάνει περιζήτητο, πάσχει ένας άντρας που ζει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ο DDD, όπως και ονομάζεται, γε��νήθηκε με διφαλλία, δηλαδή δεν έχει μόνο ένα πέος αλλά δύο.

Ο ίδιος έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2014 όταν ανάρτησε στην ιστοσελίδα Reddit, φωτογραφίες που απεικόνιζαν τα πέη του και συμμετείχε σε δημόσιο διάλογο με τους αναγνώστες, λύνοντάς τους τις απορίες.

φωτογραφία.png

Ο DDD μάλιστα, έγραψε και δύο βιβλία με κεντρικό θέμα την ιδιαιτερότητά του. Πρόκειται για μια δυσμορφία που επηρεάζει 1 στα 5,5 εκατομμύρια ανδρών στις ΗΠΑ.

Οι άντρες με διφαλλία μπορεί να έχουν δύο πέη που έχουν κανονικό σχήμα, μέγεθος και λειτουργία, ή μπορεί να έχουν γεννητικά όργανα που είναι μικρά, ανώμαλα, και με μεγάλα προβλήματα στην ούρηση και την εκσπερμάτιση.

«Εξωτερικά είμαστε όλοι μοναδικοί, αλλά στο εσωτερικό μοιραζόμαστε όλοι τα ίδια συναισθήματα, ελπίδες, όνειρα και φόβους. Πολύ λίγοι άνθρωποι δείχνουν συμπόνια στους συνανθρώπους τους. Αν μπορούμε να έχουμε συμπόνια για τον άλλον, ενώ ταυτόχρονα αποδεχόμαστε και αγκαλιάζουμε την ατομικότητα, ο κόσμος θα είναι ένα καλύτερο μέρος» είπε χαρακτηριστικά ο DDD.

φωτογραφία 2.png

Η διφαλλία σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο DDD μάλιστα, έχει κάνει διορθωτική επέμβαση ήδη δύο φορές:

«Εκτός από έναν μεγαλύτερο από τον μέσο όρο προστάτη, δεν έχω καμία από τις άλλες συνήθεις επιπλοκές. Ευτυχώς, είμαι κατά τ' άλλα υγιής και 'κανονικός' με βάση τα περισσότερα πρότυπα. Στα νιάτα μου έκανα μια χειρουργική επέμβαση για να διορθώσω ένα μικρό πρόβλημα στην ουρήθρα τους αριστερού μου πέους. Έπρεπε να τροποποιηθεί για να μπορώ να ουρώ κανονικά.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το Φεβρουάριο του 2014 είχε άλλο ένα πρόβλημα. Μόνο το δεξί του πέος λειτουργούσε ενώ το αριστερό ήταν σε αδράνεια.

Ο DDD υποβλήθηκε σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση, και έκτοτε όπως ο ίδιος παραδέχτηκε είχε στύση και στα δύο πέη.

Παράλληλα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως στα παιδικά του χρόνια ένιωθε μειονεκτικά γι’ αυτή την δυσμορφία.

«Ωστόσο, μετά από μια μακρά συζήτηση με τον πατέρα μου, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι εκείνος και η μητέρα μου με αγαπούν και με αποδέχονται πλήρως, αποφάσισα να μην προχωρήσω με την χειρουργική επέμβαση. Σήμερα είμαι χαρούμενος που έχω ακόμα δύο πέη. Προσπαθώ να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους να 'αγκαλιάσουν' το σώμα τους και να είναι αρκετά άνετοι ώστε να αποδεχτούν τον εαυτό τους».

Πηγή:www.health24.com