Πολλές γυναίκες, έχουν τη συνήθεια να βάζουν το λαστιχάκι των μαλλιών τους, στον καρπό τους έτσι ώστε όταν το χρειαστούν να το χρησιμοποιήσουν.

Αυτό έκανε και η Ο��τρεϊ Κοπ από το Λουϊσβίλ μόνο που εξαιτίας αυτού παραλίγο να πεθάνει. Ναι καλά διαβάσατε αυτή η αθώα συνήθεια, της δημιούργησε οίδημα στον καρπό, το οποίο μάλιστα πρηζόταν ολοένα και περισσότερο.

Ο γιατρός που επισκέφθηκε, διαπίστωσε πως η Όντρεϊ είχε στον καρπό τρία είδη λοιμώξεων, από το γκλίτερο που είχε το κοκαλάκι.

cropped-hair-ties--5--jpg.jpg

Η Όντρεϊ χειρουργήθηκε, ενώ όπως διαπίστωσε ο γιατρός της οι λοιμώξεις προήλθαν από βακτήρια που μεταφέρθηκαν μέσα από το λαστιχάκι στους πόρους του δέρματος και τους θύλακες των τριχών.

Αυτό, που τόνισε μάλιστα ήταν πως αν η γυναίκα δεν είχε πάει αμέσως στα επείγοντα, η μόλυνση θα είχε μετατραπεί σε σήψη και εκείνη θα είχε χάσει τη ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια, τα ξένα ΜΜΕ όμως την επανέφεραν στα φώτα τις δημοσιότητας προκειμένου να προφυλάξουν τις νέες κοπέλες και να τις κάνουν να σταματήσουν να έχουν αυτή την κακιά συνήθεια.