​Είναι ένα λάθος το οποίο όλοι κάνουμε όταν ξεπαγώνουμε κρέας και ειδικότερα κοτόπουλο.

Πώς όμως γίνεται το σωστό ξεπάγωμα;

Πρώτον μην κάνετε ξανά το λάθος να ξεπαγώσετε το κρέας μέσα σε καυτό νερό καθώς το κρέας θα χάσει την ποιότητα του και έτσι κινδυνεύει και να μολυνθεί με επιβλαβή βακτήρια που αναπτύσσονται σε υψηλότερες θερμοκρασίες, ειδικά το καλοκαίρι.

Αντ΄ αυτού μπορείτε να το ξεπαγώσετε μέσα στο ψυγείο, μην ξεχνάτε βέβαια πως η διαδικασία θα σας πάρει ένα εικοσιτετράωρο.

Ένας άλλος τρόπος είναι να το ξεπαγώσετε μέσα σε κρύο νερό, το οποίο όμως θα πρέπει να αλλάζετε κάθε 30 λεπτά.