Όλοι χρειάζονται ποικιλία στους τρόπους που εκφράζουν την ερωτική τους επιθυμία προς το ταίρι τους γιατί καλώς ή κακώς μετά από κάποιο διάστημα σχέσης θα έχετε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα μαζί του.

Το να βρεις νέους τρόπους να τον/την ξαφνιάσεις ερωτικά είναι πολύ διασκεδαστικό και η έκφραση στο πρόσωπό του/της όταν δει κάτι που δεν περίμενε είναι η ανταμοιβή σου!

Τι θα λέγατε όμως να εμπλουτίσετε τις… γνώσεις σας πάνω σε αυτό τον τομέα μαθαίνοντας πως «φτιάχνονται» ερωτικά οι άλλοι λαοί;

Γι’ αυτό βέβαια φρόντισε η εφημερίδα «Bild», η οποία σε δημοσίευμά της με τον εμφατικό τίτλο: «Kάθε χώρα έχει τις δικές της συνήθειες στο σεξ...», φρόντισε να πάρετε διάφορες ιδέες και η ερωτική σας ζωή να εκτοξευτεί.

1. Ταϊλάνδη: Είναι η εξωτερική παραλλαγή του σεξ όπου το κρεβάτι μετατρέπεται σε χώρο δημιουργίας. Η μαγική λέξη είναι «μασάζ» το οποίο ��ίνεται με λάδι για να φθάσει ο ερωτισμός στα ύψη.
σεξ1.jpg

2. Ρωσία: Οι άνδρες προτιμούν να τρίβονται στους μηρούς της συντρόφου τους για να την ξυπνήσουν ερωτικά αφήνοντας τα καλύτερα για το τέλος.
russai.jpg

3. Γαλλία: Έρωτας για τους Γάλλους είναι ένα και μόνο πράγμα: το στοματικό σεξ.
σεξ2.jpg

4. Ισπανία: Το γυναικείο στήθος βρίσκεται στο επίκεντρο του αισθησιασμού. Ο άνδρας χρησιμοποιεί ως ερωτικό εργαλείο το γυναικείο στήθος καθ΄ όλη την διάρκεια της ερωτικής πράξης.
index.jpg

5. Σουηδία: Οι ερωτικοί σύντροφοι καταφεύγουν στον «αμοιβαίο αυνανισμό» αφού, ικανοποιώντας ερωτικά τον εαυτό τους ανεβάζουν τη λίμπιντο του συντρόφου στα ύψη.
avnanismos0001.jpg

6. Σαουδική Αραβία: Αρχικά ο άνδρας «φτιάχνεται» πριν από τη διείσδυση.
i_simasia_tou_aunanismou_sto_xthes_kai_sto_simera2.jpg

7. Βρετανία: Στα ζευγάρια αρέσουν τα «εκπαιδευτικά» παιχνίδια όπως, το να χτυπούν τα γυναικεία οπίσθια, ακολουθώντας το αγγλικό «στυλ».
newego_LARGE_t_821_105581646_type13058.jpg8. Ιταλία: Στον άνδρα αρέσει να τρίβει το μόριο του στη γυναικεία μασχάλη.

9. Γερμανία: Το ζευγάρι ακολουθεί την πατροπαράδοτη ιεραποστολική στάση. Υπάρχουν και κάποιοι που επιλέγουν τις σαδομαζοχιστικές πρακτικές.