Πολλές είναι οι γυναίκες που βαριούνται να γυμναστούν. Ωστόσο, θέλουν να έχουν ωραίο σώμα. Θα μου πείτε, γίνεται να κάνεις κορμάρα χωρίς να ιδρώσεις; Θα σας πω ότι -κι όμως- γίνεται! Αυτό τουλάχιστον λέει το cosmopolitan.co.za, το οποίο και δημοσιοποιεί μια λίστα με 5 tricks που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε fit ακόμα κι αν τεμπελιάζετε και δεν γυμνάζεστε συστηματικά!

Δες παρακάτω...

-Η μέθοδος του 10

Κάντε 10 των: 10 push ups και ισάριθμων καθισμάτων μέσα στη μέρα. Δεν χρειάζεται να είναι συνεχόμενα τα σετ, αλλά όταν έχετε χρόνο.

-Ορθιοι κάθε μία ώρα

Εχουν χιλιογραφτεί έρευνες για το ότι η καθιστική ζωή δεν κάνει καλό στην υγεία. Οταν, λοιπόν, βρίσκεστε όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή, το μόνο που κάνετε είναι να επιβαρύνετε τα μάτια αλλά και όλο το σώμα σας. Φτάνει πια! Ανά μία ώρα καλό θα ήταν να σηκώνεστε και να περπατάτε. Φτιάξτε καφέ, πηγαίνετε μέχρι την τουαλέτα ή απλά κάντε μία βόλτα μέχρι τον διάδρομο.

-Περπατήστε για τουλάχιστον 20 λεπτά

Μπορεί να μην έχετε χρόνο για γυμναστήριο, ωστόσο, σίγουρα μπορείτε να βρείτε 20 λεπτά μέσα στην ημέρα σας για να περπατήσετε. Τώρα που ο καιρός ανοίγει τι καλύτερο από μια βολτίτσα στο κοντινό πάρκο ή παραλία. Αν έχετε και σκύλο τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα!

-Κάντε σεξ

Ερευνα του Πανεπιστημίου Κεμπέκ στον Καναδά έδειξε πως η σεξουαλική δραστηριότητα είναι εξίσου αποτελεσματική με ασκήσεις μέτριας έντασης. Αντί λοιπόν για γυμναστήριο, πηγαίνετε στο κρεβάτι. Ετσι, θα έρθετε και πιο κοντά με το έτερον σας ήμισυ.

-Κάντε ασκήσεις στις διαφημίσεις

Push ups, καθίσματα, προβολές ακόμα και σχοινάκι. Την ώρα που παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση, εκμεταλλευτείτε τις διαφημίσεις, κάνοντας κάτι από τα παραπάνω. Αφήστε το παγωτό στο ψυγείο και πιάστε το σχοινάκι!