​Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει-σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι- οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς ένα και μόνο πράγμα. Το σεξ. Γι’ αυτό αν τα βρίσκετε στο κρεβάτι, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τον έχεις κατακτήσει για τα καλά!

ξξξξξξξξξξξξξ.jpg

Τι όμως θέλει ένας άνδρας στο σεξ; Δες παρακάτω…

1.Μίλα του βρώμικα:

Το dirty talking πρέπει να έχει την τιμητική του! Πες του με κάθε λεπτομέρεια ποια θέλεις να είναι η επόμενη κίνηση του. Τι; Ντρέπεσαι; Άσε τις ντροπές στην άκρη και… «παίξε» με το μυαλό του.

2. Eye contact:

Η οπτική επαφή την ώρα του σεξ ξετρελαίνει κάθε άντρα! Ακόμα και αν η αγαπημένη του στάση δεν το επιτρέπει, φρόντισε να την πραγματοποιήσετε μπροστά από έναν καθρέπτη έτσι ώστε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον.

3. Πάρε τον έλεγχο:

Ακόμα και αν είναι ο τύπος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο σεξ, εξιτάρεται αν -μια στις τόσες- πάρεις και εσύ την κατάσταση στα χέρια σου!

4. Κάνε τον να εκπλαγεί!

Μια σχέση χρόνων φθείρεται από τη ρουτίνα. Ακόμα και το σεξ. Μην το επιτρέψεις! Εξέπληξε τον περιμένοντάς τον στο κρεβάτι, φορώντας μόνο τα εσώρουχά σου ή αιφνιδίασε τον μετά το δείπνο δοκιμάζοντας νέες στάσεις στους χώρους της κουζίνας! Μια άλλη ιδέα που μπορείς να εφαρμόσεις, είναι εκεί που πίνετε το ποτό σας ένα βράδυ με φίλους, να πας στο μπάνιο, να βγάλεις το εσώρουχό σου και στην επιστροφή να του το βάλεις στην τσέπη κοιτάζοντάς τον κατάματα. Το υπόλοιπο βράδυ θα σκέφτεται πότε επιτέλους θα βρεθείτε οι δυο σας μόνοι. Εγγυημένο!

5. Πειραματιστείτε:

Μην φοβάσαι να πειραματιστείς. Πρότεινέ του μια νέα στάση που σε… ιντριγκάρει. Σίγουρα θα έχεις ανταπόκριση!