Μια πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφαρμογή φτιάχτηκε στα χρόνια της κρίσης, δείχνοντας ότι οι Έλληνες εξακολουθούν να επιχειρούν και να επιμένουν δημιουργικά.

Συγκεκριμένα δύο νέοι άνθρωποι πρι�� από περίπου 2 χρόνια,ο 31χρονος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Υπολογιστών Παναγιώτης Κονταξής και ο 37χρονος παιδίατρος Άκης Σωφρονίδης, δημιούργησαν το MY CHILDREN, μια καινοτόμα εφαρμογή Ηλεκτρονικού Βιβλιάριου Υγείας Παιδιού ,το οποίο μπορεί να υποκαταστήσει το έντυπο Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού.

Η εφαρμογή αυτή παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης μέσω διαδικτύου σε όλο το ιστορικό των παιδιών τους αρκεί να θυμούνται το ΑΜΚΑ του και να έχουν το κινητό μαζί τους για να λάβουν τον κωδικό εισόδου στην εφαρμογή. Παράλληλα οργανώνεται το ιατρικό έργο του παιδιάτρου , αφ��ύ αυτοματοποιούνται οι καθημερινές εργασίες στο παιδιατρικό ιατρείο, ενώ υπάρχει πρόσβαση στην πορεία της ανάπτυξης του παιδιού μέσω των καμπυλών ανάπτυξης ,πάνω στις καρτέλες ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ακόμα οι γονείς λαμβάνουν υπενθύμιση στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο email τους, για το επόμενο ραντεβού με τον παιδίατρο καθώς και για τα προγραμματισμένα εμβόλια του παιδιού.

Δείτε το βίντεο...