Στις γιορτές όλοι τσιμπήσαμε λίγο παραπάνω, μ’ αποτέλεσμα εκτός από κιλά να μας μείνει για «σουβενίρ» κι αυτό το ενοχλητικό φούσκωμα στην κοιλιά. Το ερώτημα είναι: Πώς μπορούμε να πούμε αντίο σ΄ αυτό το οίδημα; Με detox χυμούς φυσικά!

Δείτε παρακάτω τους χυμούς αυτούς που είναι ευχάριστοι στην γεύση και ιδανικοί για να τους πιείτε αν θέλετε να φύγει από πάνω σας το φούσκωμα των γιορτών…


-Πράσινο τσάι

Το τσάι μέντας ή πιπερόριζας αποτελεί ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και σε βοηθάει να ηρεμήσεις. Αυτές είναι άλλωστε η αιτία για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ταυτόχρονα, το πράσινο τσάι, εφόσον το επιλέξεις, βελτιώνει το μεταβολισμό σου ενώ το τσάι μέντας είναι καλό για την πέψη.

-Χυμός ανανά

Ο ανανάς περιέχει πολλές βιταμίνες και ένζυμα, όπως η βρωμελίνη που περιέχει φυσικά αντιφλεγμονώδη βελτιώνοντας την λειτουργία της πέψης. Ταυτόχρονα, ο ανανάς περιέχει θιαμίνη (ένας τύπος βιταμίνης Β) που τονώνει το μεταβολισμό και βοηθά το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια κι όχι σε λίπος!


-Χυμός Καρότο

Πέραν των βιταμινών C και A, o χυμός καρότου περιέχει καροτίνη που με την αντιοξειδωτική της δράση, επιδιορθώνει τα κουρασμένα κύτταρα. Ταυτόχρονα, ο χυμός καρότου είναι διουρητικός και μειώνει το φούσκωμα από την κατακράτηση υγρών. Το καλύτερο: ο χυμός από καρότο είναι φτωχός, φτωχότατος σε θερμίδες.

-Ζεστό νερό με λεμόνι

Το καλύτερο αντιοξειδωτικό ρόφημα! Πιες το κάθε πρωί πριν ή μετά το πρωινό σου και θα νιώσεις απίστευτη ευεξία, ενώ θα αποβάλλεις και το πρήξιμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζεστό νερό με λεμόνι. Γιατί να το πίνουμε;

9+1 Λόγοι για να πίνεις ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι κάθε πρωί!