Αν νομίζατε ότι για να φτάσετε σε οργασμό, πρέπει να κάνετε σεξ ή γενικώς να επιδοθείτε σε κάποια σεξουαλική πράξη, πλανάσθε πλάνην οικτράν!

Επιστημονική έρευνα αποκάλυψε, ότι οι γυναίκες μπορούν να νιώσουν την ύψιστη ηδονή και κατά τη διάρκεια ��ης… γυμναστικής! Ναι, καλά διαβάσατε!

Όπως αναφέρεται σε μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Sexual and Relationship Therapy, οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση ή ακόμα και τον οργασμό κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης.

gkj,gk,.jpg

Η έρευνα:

Για να διεξάγει την έρευνά της, η υπεύθυνη της έρευνας, ζήτησε από γυναίκες που γυμνάζονται συστηματικά να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο.

Συνολικά 370 γυναίκες απάντησαν ότι έχουν νιώσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, ενώ 124 από αυτές δήλωσαν ότι έχουν καταφέρει να φτάσουν ακόμα και σε οργασμό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης! 2 στις 5 δήλωσαν ότι το έχουν νιώσει αυτό τουλάχιστον 10 φορές στη ζωή τους.

Οι πιο ευνοϊκές ασκήσεις για μια τέτοια εμπειρία, σύμφωνα με την έρευνα, φάνηκε να είναι η εκγύμναση των κοιλιακών (51%), τα βάρη ποδιών (26%), η γιόγκα (20%) και το ποδήλατο (16%).

Βέβαια, η πλειοψηφία των γυναικών δήλωσε ότι ντράπηκε όταν συνέβη αυτό μπροστά στον κόσμο, ενώ 1 στις 5 δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το επίπεδο της ευχαρίστησης και άρα τις χειρονομίες και τις… ηχητικές εκδηλώσεις της!