​Μια νέα έρευνα που έρχεται να ανατρέψει όλους τους μέχρι τώρα γνωστούς «μύθους» είδε το φως της δημοσιότητας από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο North Middlesex στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας (την οποία δημοσιεύει η Daily Mail), τα ζευγάρια πρέπει να ξεχάσουν τις «κατάλληλες στάσεις» στο σεξ και την σωστή διατροφή αν θέλουν να «πιάσουν» παιδί.

Το αντίθετο μάλιστα: Αν θέλουν να γίνουν γονείς, πρέπει να εστιάσουν στο… πόσες φορές ΤΗΝ ΩΡΑ πρέπει να κάνουν σεξ.

cuddle-after-sex_0.jpg

Πώς το δικαιολογούν αυτό οι επιστήμονες;

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, αν ένας άντρας κάνει σεξ δύο φορές μέσα σε μία ώρα θα μπορούσε να τριπλασιάσει την πιθανότητα να γίνει πατέρας. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά εκείνη που πιστεύεται ότι μετράει περισσότερο!

Στην έρευνα, συμμετείχαν άνδρες που είχαν χαρακτηριστεί «υπογόνιμοι» και παρήγαγαν δύο δείγματα σπέρματος μέσα σε μια ώρα και το δεύτερο δείγμα ήταν εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία, αυτό οδήγησε σε ποσοστό επιτυχούς κύησης της τάξης του 20%. Αυτό αντιστοιχεί σε τριπλάσια αύξηση από το 6% ποσοστό επιτυχίας που αναμενόταν με αυτήν την τεχνική.

sex_good_for_you_a.jpg
Δεκαπέντε από τις συμμετέχουσες γυναίκες έμειναν έγκυες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αυτής της μεθόδου και άλλες δέκα έμειναν έγκυες την δεύτερη φορά που τα ζευγάρια δοκίμασαν αυτή την τακτική για να κάνουν παιδί, ένα μήνα αργότερα, δίνοντας ένα συνολικό ποσοστό επιτυχίας που φτάνει στο εντυπωσιακό 34%!

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας ανατρέπουν τον μύθο, ότι οι άνδρες θα πρέπει να “σώζουν” το σπέρμα τους για να καταφέρουν να κάνουν παιδί.