Στον αγώνα σας για την απώλεια βάρους, πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμμαχός σας είναι ο μεταβολισμός σας, τον οποίο πρέπει να ενισχύετε συνεχώς, ώστε να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Βέβαια, «πονοκέφαλο» σε αυτούς που προσπαθούν να χάσουν κιλά είναι το υπ��ρβολικό λίπος γύρω από το στομάχι που δεν είναι και τόσο… «αθώο».

Οι ειδικοί κατά καιρούς έχουν αναφέρει ότι μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη της καρδιακής νόσου, της υπέρτασης, σε μεταβολικές δυσλειτουργίες, άσθμα, τη νόσο Alzheimer, την αθηροσκλήρωση και σε προβλήματα γονιμότητας.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε για να απαλλαγούμε από το λίπος στην κοιλιά και να φροντίσουμε για την υγείας μας;

Αρχικά, θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες για να κόψετε τη ζάχαρη, να πίνετε αρκετό νερό και να κοιμάστε καλά. Επίσης, θα πρέπει να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες σας και να προσπαθήσετε να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο ρόφημα, φτιαγμένο 100% από φυσικά υλικά, το οποίο συνδυάζει σπανάκι, τζίντζερ και λεμόνι και το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά στην κοιλιά πιο εύκολα.

Σύμφωνα με το healthyfoodstyle.com, είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που στοχεύει στο λίπος της κοιλιάς. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους. Επίσης, συμμετέχει στην παραγωγή της καρνιτίνης, μίας χημικής ένωσης η οποία χρησιμοποιεί το σώμα σας για να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια. Ως εκ τούτου, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία, να μειώσετε γενικά το βάρος σας, αλλά κυρίως να ρίξετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Να σημειωθεί ότι είναι προτιμότερο να το πιείτε το πρωί, με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν το πρωινό.

Συστατικά:
-1 λεμόνι
-Μια χούφτα σπανάκι
-1 ποτήρι νερό
-Ένα κομμάτι τζίντζερ (2-3 εκατοστά)

Μέθοδος:
Στραγγίξτε και ανακατέψτε όλα τα υλικά και πιείτε το ρόφημα αμέσως.