Τα μάθατε τα νέα; Ερευνητές από τη Μ. Βρετανία μετά από μια εκτεταμένη έρευνα, υποστηρίζουν ότι προσδιόρισαν με επισ��ημονικό τρόπο ποιο είναι το τέλειο σχήμα του γυναικείου στήθους. Μάλιστα, έκαναν και σχετική δημοσίευση στην επιστημονική επιθεώρηση Plastic and Reconstructive Surgery.

Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.315 άνθρωποι (άντρες, γυναίκες και πλαστικοί χειρουργοί) οι οποίοι μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες γυναικείου στήθους, επέλεξε ο καθένας τους εκείνο το σχήμα που θεωρούσε ιδανικό.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτό το σχήμα προσδιορίζεται από τον λόγο 55/45. Αυτό σημαίνει ότι το τέλειο γυναικείο στήθος είναι εκείνο στο οποίο το 55% του συνολικού του όγκου βρίσκεται κάτω από το όριο της θηλής και το υπόλοιπο 45% βρίσκεται πάνω από τη νοητή αυτή διαχωριστική γραμμή.

τυξτξυυ.jpg

Σκοπός της έρευνας ήταν να βοηθηθούν οι πλαστικοί χειρουργοί σε όλο τον κόσμο, ώστε να προτείνουν λύσεις στις γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν σχήμα και μέγεθος στο στήθος τους.

Πάντως, όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των αντρών, οι περισσότεροι είπαν ότι θα προτιμούσαν ένα φυσικό στήθος και ας μην είχε τις «τέλειες» αναλογίες!

Δείτε το βίντεο…