Αν σας λέγαμε ότι η σοκολάτα βοηθά στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας πώς θα σας ακουγόταν; Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην κατανάλωση σοκολάτας (δυστυχώς), αλλά στο μασάζ με σοκολάτα τη λεγόμενη σοκολατοθεραπεία.

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά όλα τα οφέλη της σοκολατοθεραπείας:

1)Πες ΑΝΤΙΟ στην κυτταρίτιδα: Ναι, ένα μασάζ σοκολάτας μπορεί να εξαλείψει την ενοχλητική κυτταρίτιδα. Το κακάο περιέχει καφεΐνη και θεοβρωμίνη. Η καφεΐνη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, απαλύνοντας το άμορφο δέρμα. Από την άλλη πλευρά, η θεοβρωμίνη καίει το λίπος και δημιουργεί μια πιο σφριγηλή επιδερμίδα!
2)Απαλό δέρμα: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνετε το δέρμα σας απαλό και ελαστικό από ένα μασάζ από σοκολάτα! Η σοκολάτα περιέχει καφεΐνη, η οποία διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Η κυκλοφορία του αίματος είναι το κλειδί για τη σφριγηλότατα. Το οξυγόνο θρέφει αποτελεσματικά τα κύτταρα και βελτιώνει την υφή του δέρματος.Επιπλέον, περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νέο, καθώς ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
3)Ενυδατώνει σε βάθος: Η λάμψη στο δέρμα σας μπορεί να επιστρέψει. Αυτό συμβαίνει γιατί η σοκολάτα περιέχει βούτυρο κακάο, φυτικά έλαια και μαλακτικά. Αυτές οι ενώσεις κρατούν την υγρασία στο δέρμα, αφήνοντάς το λείο και ενυδατωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το μασάζ σοκολάτας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μαλακώσουν οι φτέρνες και οι αγκώνες.
τρηςτρη.jpg
4)Αποτρέπει το οξειδωτικό στρες: Η σοκολάτα είναι πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά. Αυτά είναι τα θρεπτικά συστατικά που αναστρέφουν την καταστροφή των κυττάρων που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μ��ρια με βάση το οξυγόνο που καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα.Αποτρέπει το οξειδωτικό στρες: Η σοκολάτα είναι πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά. Αυτά είναι τα θρεπτικά συστατικά που αναστρέφουν την καταστροφή των κυττάρων που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια με βάση το οξυγόνο που καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα. Το μασάζ αυτό ελαχιστοποιεί τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Αποτρέπει την χαλάρωση αναγεννώντας τα κύτταρα.
5)Αρωματοθεραπεία: Ένα μασάζ σοκολάτας προσφέρει ψυχικά οφέλη! Ξέρατε πως ακόμα και η μυρωδιά της σοκολάτας έχει θετική επίδραση στον εγκέφαλο; Δημιουργεί μία αίσθηση ευφορίας, καταπραΰνει τα νεύρα και χαλαρώνει το μυαλό. Ένα μασάζ σε συ��δυασμό με το άρωμα της σοκολάτας ηρεμεί το μυαλό και μειώνει την καταπόνηση των μυών.Αρωματοθεραπεία: Ένα μασάζ σοκολάτας προσφέρει ψυχικά οφέλη! Ξέρατε πως ακόμα και η μυρωδιά της σοκολάτας έχει θετική επίδραση στον εγκέφαλο; Δημιουργεί μία αίσθηση ευφορίας, καταπραΰνει τα νεύρα και χαλαρώνει το μυαλό. Ένα μασάζ σε συνδυασμό με το άρωμα της σοκολάτας ηρεμεί το μυαλό και μειώνει την καταπόνηση των μυών.