Νιώθεις υποτονικός/ή; Κουρασμένος/η; Ότι δεν έχεις ενέργεια; Η επιστημονική κοινότητα απεφάνθη: Η λύση είναι μια και ακούει στο όνομα… οργασμός! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Ο οργασμός σας αναζωογονεί και σας εξυψώνει!
Και ενώ σας έχουμε ενημερώσει για τους χρυσούς κανόνες αντιγήρανσης, τώρα ήρθαμε αντιμέτωποι και με έναν ακόμη! Εσείς, γνωρίζατε ότι 200 οργασμοί το χρόνο μπορούν να αφαιρέσουν μέχρι και 6 χρόνια από τη ζωή σας; Κι όμως, συμβαίνει!
Αν πάλι πιστεύατε ότι οι ευεργετικές επιδράσεις της σεξουαλικής κορύφωσης στον οργανισμό μας τελειώνουν εδώ, πλανάσθε πλάνην οικτρά. Δείτε παρακάτω άλλους 9 λόγους που την καθιστούν απαραίτητη:
1.Ο οργασμός είναι το καλύτερο αντι-στρες «φάρμακο».
2.Υπόσχεται να σώσει το γάμο σας.
3.Απευλευθερώνει την δημιουργική πλευρά σας! Τι εννοούμε; Σας «λύνει», καθώς η σεξουαλική ενέργεια είναι δημιουργική ενέργεια!
4.Κάνει καλό στη καρδιά!
5.Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα!
6.Σας αναζωογονεί! Μετά τον μικρό θάνατο – la petite mort που λένε και οι Γάλλοι- επέρχεται η σωματική και ψυχική αναγέννηση.
7.Απαλύνει το πόνο. Όταν έχετε πονοκέφαλο για παράδειγμα, θα έχετε παρατηρήσει ότι μετά τη σεξουαλική κορύφωση ο πόνος περιορίζεται! Αφήστε τα χάπια και πιάστε το έτερο ήμισυ λοιπόν!
8.Καίει θερμίδες!
9.Ο οργασμός ομορφαίνει: Οι φερομόνες που εκπέμπετε κατά τη διάρκεια της κορύφωσης, σας κάνουν πιο ελκυστικό/ή και τα οιστρογόνα που παράγονται, κάνουν τα μαλλιά λαμπερά και το δέρμα λείο!