Οι γιορτές πέρασαν (ναι, ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεις) και το αδυνάτισμα μετά τις Χριστουγεννιάτικες διατροφικές κραιπάλες βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των στόχων σου. Το ερώτημα είναι: Πώς μπορώ να χάσω τα κιλά των εορτών; Την απάντηση στη δίνει το star.gr! Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω διατροφικά tips για εγγυημένα αποτελέσματα…

1.Πείτε ΟΧΙ στις δίαιτες express! Μια δίαιτα που υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους, κάνει το φαγητό έναν εχθρό, όχι ένα εργαλείο για την επιβίωση και την ευημερία. Αν ξαφνικά μειώσετε την πρόσληψη τροφής, το σώμα σας, επειδή είναι σχεδιασμένο για να επιβιώνει, θα επιβραδύνει τον μεταβολικό ρυθμό σας, ώστε να αποθηκεύσει την ενέργεια πιο αποτελεσματικά. Και ενώ με μια δίαιτα εξπρές μπορεί να χάσετε τα κιλά πολύ γρήγορα, το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά από καιρό θα τα ξαναπάρετε και θα αποθηκευτούν σε λίπος.

2.Αποτοξίνωση ΤΩΡΑ! Πιες ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί. Είναι αντιοξειδωτικό και διουρητικό!

3.Τακτικά γεύματα. Προσπαθήστε μετά τις γιορτές να καταναλώνετε μικρά και συχνά γεύματα που να είναι χαμηλά σε θερμίδες. Έτσι, θα ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας και θα κάνει περισσότερες καύσεις.

4.Μειώστε τις ποσότητες.

5.Κόψτε τα γλυκά!

6.Αποφύγετε τους υδατάνθρακες.

7. Καταναλώστε το τελευταίο σας γεύμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Μετά από αυτή την ώρα, ο οργανισμός δυσκολεύεται να κάψει τις θερμίδες που έχει προσλάβει.

8.Κόψτε το αλκοόλ! Η θερμιδική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φαντάζεστε.

9. Ξεκινήστε και πάλι τη γυμναστική για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας! Άσκηση και πάλι άσκηση. Χωρίς αυτήν, δεν θα δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα σας!