​Οι γιορτές πέρασαν και το αδυνάτισμα μετά τις χριστουγεννιάτικες διατροφικές κραιπάλες βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των στόχων. Το ερώτημα είναι: πώς μπορώ να χάσω τα κιλά των γιορτών; Την απάντηση στη δίνει το star.gr!

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω διατροφικά tips για εγγυημένα αποτελέσματα…

1. Πες ΟΧΙ στις δίαιτες express! Μια δίαιτα που υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους, κάνει το φαγητό έναν εχθρό, όχι ένα εργαλείο για την επιβίωση και την ευημερία. Αν ξαφνικά μειώσεις την πρόσληψη τροφής, το σώμα σου, επειδή είναι σχεδιασμένο για να επιβιώνει, θα επιβραδύνει τον μεταβολικό ρυθμό σου, ώστε να αποθηκεύσει την ενέργεια πιο αποτελεσματικά. Και ενώ με μια δίαιτα express μπορείς να χάσεις τα κιλά πολύ γρήγορα, το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά από καιρό, θα τα ξαναπάρεις και θα αποθηκευτούν σε λίπος.

2. Αποτοξίνωση ΤΩΡΑ! Πιες ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί. Είναι αντιοξειδωτικό και διουρητικό!

3. Τακτικά γεύματα. Προσπάθησε να καταναλώνεις μικρά και συχνά γεύματα που να είναι χαμηλά σε θερμίδες. Έτσι, θα ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου και θα κάνει περισσότερες καύσεις.

4. Μείωσε τις ποσότητες.

5. Κόψε τα γλυκά!

6. Απόφυγε τους υδατάνθρακες.

7. Κατανάλωσε το τελευταίο γεύμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Μετά από αυτή την ώρα, ο οργανισμός δυσκολεύεται να κάψει τις θερμίδες που έχει προσλάβει.

8. Κόψε το αλκοόλ! Η θερμιδική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φαντάζεσαι.

9. Ξεκίνα και πάλι τη γυμναστική για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου! Άσκηση και πάλι άσκηση. Χωρίς αυτήν, δεν θα δες τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα σου!