Θέλετε να αδυνατήσετε; Αυτό που απαιτείται είναι ο συνδυασμός υγιεινής διατροφής και συχνής άσκησης! Αν θέλετε να δείτε ακόμα πιο εμ��ανή αποτελέσματα, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ασκήσεις που συμβάλλουν στο μέγιστο βαθμό στην απώλεια βάρους!

Ποδηλασία. Ανάλογα με το πόσο γρή��ορα θα πηγαίνετε, η ποδηλασία μπορεί να κάψει πολλές θερμίδες. Επιπλέον είναι ευχάριστη, διότι εάν πάρετε ένα ποδήλατο και προπονείστε σε εξωτερικούς χώρους, θα αλλάζετε παραστάσεις και δεν θα βαριέστε. Προτού, όμως αρχίσετε την ποδηλασία, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καλό ποδήλατο και ότι διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Κολύμβηση. Είναι σίγουρα μια κορυφαία άσκηση για να χάσετε βάρος, όλες τις εποχές του χρόνου. Εφόσον το πάρετε απόφαση και αρχίσετε να κάνετε γύρους πάνω και κάτω από την πισίνα για μια ώρα, θα κάψετε 800 θερμίδες, καθώς επίσης θα έχετε γυμνάσει όλο το σώμα σας. Άρα, πηγαίνετε στην πισίνα της γειτονιά σας και δεν θα το μετανιώσετε. Για ένα έξτρα κίνητρο, μετά από την προπόνηση, μη φύγετε αμέσως, αλλά κάντε ένα χαλαρωτικό τζακούζι.

Κωπηλασία. Η κωπηλασία είναι ένας λαμπρός τρόπος, για να τονώσετε τα χέρια σας και τα πόδια σας και είναι επίσης, πολύ διασκεδαστική. Ψάξτε για μαθήματα κωπηλασίας ή απλά χρησιμοποιήστε το κωπηλατικό μηχάνημα στο γυμναστήριο. Θα αποκτήσετε μυϊκή μάζα και θα χάσετε πολύ γρήγορα κιλά.

Περπάτημα. Η ευκολότερη άσκηση, είναι το ζωηρό περπάτημα, το οποίο τονώνει τα πόδια σας, το στομάχι και τα ισχία. Επίσης, εάν περπατάτε σε λόφους ή σε ανηφόρα, θα κάψετε αρκετές θερμίδες και θα αποκτήσετε μια πολύ καλή φυσική κατάσταση. Όμως, εκτός από την καύση των θερμίδων, προσωπικά θεωρώ ό,τι αυτού του είδους η προπόνηση ��νακουφίζει από το άγχος! Πάρτε, λοιπόν μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική και αρχίστε να περπατάτε.

Ιππασία. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να την οργανώσετε. Όμως, εάν μπορέσετε να πάτε να κάνετε ιππασία, έστω και μία φορά την εβδομάδα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μείνετε σε φόρμα, να είστε υγιείς και να απολαύσετε τη φύση. Η θέα πάνω στο άλογο είναι τόσο εκπληκτική, που δεν θα καταλάβετε ό,τι γυμνάζετε τους γλουτούς, τους κοιλιακούς και τους μηρούς σας! Εάν, σας αρέσει η επαφή με τα ζώα και με τη φύση, οργανωθείτε και βρείτε τον κοντινότερο ιππικό όμιλο, ώστε να ασκήστε με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο.