​Χωρίσατε. Έκλαψες, νευρίασες, έπεσες στα πατώματα. Μήπως ήρθε όμως η ώρα να πας παρακάτω και να σκεφτείς (επιτέλους) τον εαυτό σου; Ρίξε μια ματιά παρακάτω! Ίσως, οι συγκεκριμένες συμβου��ές να σε βοηθήσουν να τον ξεπεράσεις…

#1. Διέγραψέ τον από τα social media- Δεν χρειάζεται να έχεις οποιαδήποτε συναναστροφή μαζί του, ούτε να βλέπεις τι κάνει στη ζωή του μετά το χωρισμό σας!

#2. Αγάπησε τον εαυτό σου! Άσε κάτω το παγωτό και πήγαινε γυμναστήριο, κομμωτήριο και για ψώνια. Μια μικρή ανανέωση θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση!

#3. Βγες! Όσο περισσότερο κάθεσαι κλεισμένη σπίτι, τόσο πιο πολύ θα τον σκέφτεσαι και άρα θα σου λείπει! Πάρε λοιπόν τις φίλες σου και βγείτε για ποτάκι! Ήρθε η ώρα να περάσεις καλά χωρίς άγχος, γκρίνια και ζήλιες. Εκμεταλλεύσου το!

#4. Μην πηγαίνεις σε μέρη που πηγαίνατε μαζί! Το «Όλα σε θυμίζουν» της Αλεξίου θα είναι το soundtrack των σκέψεών σου! Απόφυγέ το!

#5. Ξεκίνα ένα καλό βιβλίο! Η συντροφιά των ηρώων του θα σε ταξιδέψει και τα μηνύματά του θα σου αποδείξουν τι πραγματικά αξίζει σε αυτή τη ζωή!