Σύμφωνα με μια νέα, παγκόσμια έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, οι σύγχρονες γυναίκες στην Ασία και τη Δύση φαίνεται ότι προτιμούν τον ύπνο και την… τεχνολογία από το σεξ!

Περισσότερες από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν πλήθος θεμάτων - από το σεξ και τον ύπνο έως την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.

Το 68% των Βρετανίδων, το 60% των Αμερικανίδων αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα δήλωσαν ότι προτιμούν έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνουν σεξ.

Οι Βραζιλιάνες ως φαίνεται κοιμούνται αρκετά, διότι μόνο το 38% επέλεξαν ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο.

Σε ΗΠΑ και Βρετανία το σεξ είναι υποδεέστερη προτεραιότητα και από την τεχνολογία, δεδομένου πως η πλειονότητα των γυναικών είπαν πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους.

Έπειτα από αυτά τα ευρήματα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως το 80% είπαν επίσης ότι θα προτιμούσαν τα χρήματα έναντι του σεξ αλλά και της κοινωνικής δύναμης.

Τα χρήματα εξασφαλίζουν το μέλλον της οικογένειας, το οποίο οι εθελόντριες της έρευνας έθεσαν πάνω από τις δικές τους ανάγκες.

Ωστόσο το γεγονός πως τα χρήματα αποτελούν σημαντική προτεραιότητα δεν σημαίνει πως θα ήθελαν κατ’ ανάγκην να είναι πλούσιες. Τουναντίον, ως φαίνεται αυτό που επιθυμούν είναι η οικονομική σταθερότητα, αφού όταν κλήθηκαν να ορίσουν την επιτυχία, οι περισσότερες είπαν πως σημαίνει οικονομική σταθερότητα, οικογένεια και ευτυχία, και όχι πλούτη και πολυτέλειες.