​Όλοι κατά καιρούς έχουμε κάνει στον εαυτό μας ή μας έχουν κάνει ερωτήσεις που αφορούν το σεξ, όπως για παράδειγμα γιατί κάνουμε σεξ, αν μετράει το μέγεθος κ.ο.κ. Όλοι λίγο πολύ έχουμε και μια απάντηση…μάθετε τι απάντησαν οι υπόλοιποι…

1. Γιατί κάνουμε Sex?
Εκτός από το προφανές υπάρχει επίσης ένα επιχείρημα για τη βιολογική αν��γκη των ανδρών να διαιωνίσουν τα γονίδιά τους: από τον κατά τον 18ο αιώνα έως σήμερα μια γυναίκα από τη Ρωσία κατέχει παγκόσμιο γυναικείο ρεκόρ γεννήσεων. Η εν λόγω κυρία απέκτησε 69 παιδιά από τις 27 εγκυμοσύνες που είχε!!! Συγκεκριμένα κυοφόρησε δεκαέξι ζεύγη διδύμων, επτά τρίδυμων, και τέσσερα τετράδυμων.

Αυτό το ρεκόρ είναι πολύ πίσω από τον κάτοχο του ρεκόρ στους άνδρες όσον αφορά την απόκτηση παιδιών. Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ένας Μαροκινός αυτοκράτορας, γέννησε "τουλάχιστον 342 κόρες και 525 γιους, και από 1721, έχαιρε περίσσιας φήμης για τους 700 άρρενες απογόνους του!!!.(Πηγή: Why Evolution Is True",Viking, 2009)

2. Το μέγεθος μετράει?

Χαλαρώστε, παιδιά. Δεν έχει σημασία τι έχετε ακούσει από τους φίλους σας, ο μέσος όρος του πέους σε στύση κυμαίνεται από πέντε έως επτά ίντσες μήκος, και τέσσερις έως έξι ίντσες σε πλάτος. (Πηγή: Kinsey Institute)

3. Τι ποσοστό ανδρών χρειάζεται βοήθεια στο σεξ?
Περίπου το 5 τοις εκατό των 40ρηδων και το 15 έως το 25 τοις εκατό του 65ρηδων αντιμετωπίζει στυτική δυσλειτουργία.. (Πηγή: National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases)
4. Πότε έχουν οι άνδρες και οι γυναίκες την πρώτη τους επαφή?
Ο μέσος όρος ανδρών έχει την πρώτη του σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 16,9. Στις γυναίκες ο μέσος όρος αυξάνεται στην ηλικία των 17,4. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η γενετική μπορεί να είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την απόφαση του ατόμου: τα κληρονομικά χαρακτηριστικά, όπως η παρορμητικότητα, μπορεί να κάνει ένα άτομο περισσότερο ή λιγότερο πρόθυμο να κάνει σεξ σε μικρότερη ηλικία. (Πηγές: Kinsey Institute, California State University)
5. Τα παντρεμένα ζευγάρια κοιμούνται χωριστά?
Περίπου ένας στους 10 ενήλικες ��αντρεμένων δηλαδή το 12 τοις εκατό λένε ότι συνήθως κοιμούνται μόνοι τους. (Πηγή: National Sleep Foundation)
6. Φτάνετε σε οργασμό κάθε φορά?
Ενώ το 75 % των ανδρών φθάνει πάντα σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, μόνο το 29 % των γυναικών αναφέρουν το ίδιο. (Πηγή: National Health and Social Life Survey)
7. Πόσους συντρόφους είχατε;
Σύμφωνα με έρευνα ατόμων ηλικίας 20 έως 59, οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο τέσσερις συντρόφους στη διάρκεια της ζωής τους. Άνδρες έχουν κατά μέσο όρο επτά. (Πηγή: National Center for Health Statistics)

8. Έχετε προσβληθεί από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα?
Τουλάχιστον το 50 % των σεξουαλικά ενεργών ανδρών και γυναικών θα έχει μια λοίμωξη των γεννητικών οργάνων HPV σε κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ο HPV ή αλλιώς ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων, έρχεται σε τόσο χαμηλού όσο και σε υψηλού κινδύνου μορφές. Χαμηλού κινδύνου HPV μπορεί να προκαλέσει κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων, και υψηλού κινδύνου μπορ��ί να προκαλέσει καρκίνο του τραχήλου της μήτρας καθώς και άλλες μορφές καρκίνου. Στο 90% των περιπτώσεων, το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος θα παλέψει την ασθένεια μέσα σε δύο χρόνια.. (Πηγή: Centers for Disease Control and Prevention)