​Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά να που ήρθε κ��ι επιστημονική έρευνα για να το επιβεβαιώσει. Όσο πιο ευχαριστημένη είναι μια γυναίκα από τον σύντροφό της, τόσο καλύτερη είναι και η ερωτική τους ζωή.

Έρευνα που διεξήχθη στο Johns Hopkins Bloomberg School κατέληξε ότι η σεξουαλική απόλαυση των γυναικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατανόηση που τους δείχνει ο καλός τους.

Έτσι, εκείνοι που άκουγαν και κατανοούσαν τις επιθυμίες των συντρόφων τους κέρδιζαν στα σημεία όσον αφορά στο αν είναι ή όχι καλοί εραστές.

Πάντως, όσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν δουλειές στο σπίτι που παραδοσιακά θεωρούνται… «γυναικείες», δυστυχώς δεν διατηρούν φλογερό το ερωτικό πάθος.

Όπως απέδειξε η έρευνα αυτή, οι άνδρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δεν έχουν πολλές σεξουαλικές επαφές με τις συντρόφους τους, καθώς στις σχέσεις είναι απαραίτητο να είναι διακριτοί οι ρόλοι ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό.

Sex machines αποδεικνύονται αντίθετα οι αριστερόχειρες σε σύγκριση με τους δεξιόχειρες

Σύμφωνα με την έρευνα οι αριστερόχειρες κάνουν καλύτερο sex και είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή κατά 86%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των δεξιόχειρων είναι μόλις 15%.

Πάντως επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι αριστερόχειρες απολαμβάνουν περισσότερο το sex γιατί εκτίθενται σε υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.