Έχετε φρικάρει με τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας και αναζητάτε απεγνωσμένα το «ανοιχτό» σας βλέμμα που βλέπετε στις παλιές φωτογραφίες; Επιθυμείτε μια ανανέωση χωρίς να ξαπλώσετε σε χειρουργικό κρεβάτι;

Η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι ίσως είναι αυτό που ψάχνετε!!!!

Πρόκειται για έναν συνδυασμό διαδικασιών, που χρησιμοποιεί ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός για να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος του άνω και κάτω βλεφάρου και τις «σακούλες».

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Ο πλαστικός χειρουργός Α.Χριστόπουλος, μιλώντας στο star.gr, τόνισε πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται εξαρτώνται από το είδος του προβλήματος, επειδή δεν έχουν όλα τα βλέφαρα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει ιδιαιτερότητες.

Διόρθωση της χαλάρωσης των βλεφάρων

Εάν το πρόβλημα είναι η μικρή ή μέτρια χαλάρωση του δέρματος, αυτή διορθώνεται με κάποια είδη laser, τα οποία προκαλούν πύκνωση στο δέρμα.

Αν η χαλάρωση είναι μεγάλη, τότε η αφαίρεση του δέρματος πρέπει να είναι επεμβατική, αλλά πολύ μικρού βαθμού και επιφανειακή.

Διόρθωση σε σακούλες των βλεφάρων

Η διόρθωση στις σακούλες μπορεί να γίνει με μη επεμβατικό τρόπο με χρήση ενέσιμων υλικών. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι πολύ ιδιαίτερος κι απαιτεί εξειδίκευση του πλαστικού χειρουργού.

Διόρθωση ρυτίδων γύρω από τα βλέφαρα

Η συμπληρωματική δράση του botox, όταν αυτό χρειάζεται, για τη διόρθωση κυρίως των ρυτίδων στο πόδι της χήνας, αλλά και κάποιων άλλων ρυτίδων, μπορεί να γίνει ολοκληρώνοντας το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον κ.Χριστόπουλο, η ανάπτυξη της μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής και η εξέλιξή της έχουν οδηγήσει πολύ περισσότερα άτομα, που παλαιότερα δεν θα έμπαιναν σε διαδικασία βλεφαροπλαστικής, να διορθώνουν τώρα την περιοχή των βλεφάρων τους και να δίνουν αυτή τη τόσο σημαντική βελτίωση στη γενικότερη εικόνα του προσώπου.

Πόσο κοστίζει

Όσο για το κόστος, όπως είπε ο κ.Χριστόπουλος αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και τις ανάγκες που έχει ο κάθε άνθρωπος! Επειδή όμως δικαίωμα στο ��νειρο και την ομορφιά έχουμε όλοι με σωστ�� επιλογή γιατρού και λίγη καλή θέληση όλα γίνονται!!