Δεν υπάρχει γυναίκα σε ολόκληρο τον πλανήτη που να μην θέλει ένα ωραίο και σφριγηλό στήθος.

Πολλές γυναίκες μάλιστα, προκειμένου να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα καταφεύγουν σε μια χειρουργική επέμβαση.

Βρετανοί επιστήμονες θέλοντας να βάλουν τέλος στα επικίνδυνα εμφυτεύματα σιλικόνης, εφηύραν μια νέα μέθοδο για να κρατήσουν τα όργα��α της θηλυκότητας στη θέση τους σε κάθε ηλικία.

Μάλιστα, η νέα μέθοδος του εμφυτευόμενου σουτιέν έχει εφαρμοστεί ήδη σε τρεις γυναίκες στη Βρετανία.

Το εσωτερικό σουτιέν αποτελείται από δύο μικρά, λεπτά, αλλά αρκετά σκληρά μαξιλαράκια σιλικόνης ώστε να μην είναι ευαίσθητα στην πίεση, όπως είναι τα εμφυτεύματα σιλικόνης.

Στις άκρες τους υπάρχουν δύο λωρίδες μεταξωτού υφάσματος, οι οποίες στο πλαίσιο της τοποθέτησης θα στερεωθούν τεντωμένες με βίδες τιτανίου στο τρίτο πλευρό, ώστε να ανασηκώσουν και να διατηρήσουν σε εκείνο το σημείο το χαλαρό ή μικρό στήθος. Και φυσικά όλο το εσωτερικό σουτιέν είναι αόρατο.

Οι γιατροί ανέφεραν πως τα νέα εσωτερικά σουτιέν παρέχουν σημαντική ασφάλεια: «Η ελάχιστη ποσότητα υγρής σιλικόνης που περιέχουν δεν πρόκειται ποτέ να παρουσιάσει διαρροή υγρού στον οργανισμό, όπως έγινε πρόσφατα με τα εμφυτεύματα στήθους της γαλλικής εταιρείας PIP, καθώς τα μαξιλ��ράκια όπου είναι τοποθετημένη είναι από πολύ ανθεκτικό υλικό».

Η επέμβαση τοποθέτησης, που έγινε από γιατρούς του νοσοκομείου
Guy's and St Thomas του Λονδίνου, διήρκεσε μόνο 45 λεπτά και κοστίζει περίπου 8.500 ευρώ, δηλαδή περίπου 1.000 ευρώ περισσότερα από την τοποθέτηση κανονικών εμφυτευμάτων σιλικόνης.