Πολλοί μας υπόσχονται πολλά σε σχέση με το αδυνάτισμα και έχουμε ακούσει πλέον τα πάντα, σε βαθμό που να μην τα παίρνουμε πια στα σοβαρά. Στο αδυνάτισμα, όπου ακούμε πολλά κεράσια, κρατάμε μικρό καλάθι. Αυτό γιατί πολλές φορές έχουμε αψηφήσει το τι μας λέει η λογική, έχουμε πιστέψει αυτό που θέλαμε να πιστέψουμε αλλά πάντα μέναμε απογοητευμένες και αποφασισμένες να μην ξανακάνουμε ποτέ το ίδιο λάθος.

Αλλά, ευτυχώς, μερικές φορές η πραγματικότητα μας εκπλή��σει ευχάριστα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το Kcaligram 7days της Lanes. Μας υπόσχεται πιο καλλίγραμμη σιλουέτα σε 7 μόνο ημέρες και κρατά την υπόσχεσή της, παρόλο που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή!

Με φυσικά συστατικά όπως αρκτοστάφυλλο, μελίλωτο, λεσπεντέτσα, ανανάς, χρώμιο, πράσινο τσάι, μελισσόχορτο και ρόδι, το Σύστημα Αδυνατίσματος 7 ημερών Kcaligram 7days της Lanes, προσφέρει μείωση της αίσθησης φουσκώματος, περιορισμό της κατακράτησης υγρών, ενίσχυση του μεταβολισμού και βελτίωση της σιλουέτας, ειδικά για εσάς που δεν θέλετε να χάσετε πολλά κιλά αλλά έχετε ένα λόγο να αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα σας σε μία μόνο εβδομάδα.

Τα κίνητρα μπορεί να είναι πολλά:

· Μια πρόσκληση σε γάμο, πάρτι ή άλλο σημαντικό γεγονός

· Ένα πολλά υποσχόμενο πρώτο ραντεβού

· Ένα Σαββατοκύριακο αναψυχής με τον καινούριο σας σύντροφο

· Μια συνέντευξη για μια καινούρια δουλειά

· Δεν σας μπαίνει το αγαπημένο σας τζιν

· Είστε καλεσμένη σε γάμο αλλά η νύφη είστε εσείς!

Μόνο εσείς ξέρετε τι μπορεί να αποτελεί το κίνητρο για να θέλετε να κάνετε το βήμα και να δοκιμάσετε το Kcaligram 7 Days της Lanes. Οι #reasonstoslim είναι πολλοί.

Όποιος κι αν είναι ο δικός σας, μάθετε περισσότερα για το Kcaligram 7days εδώ: laneshealth.gr