​Η ερωτική σας ζωή έχει πάρει την κατηφόρα και δεν ξέρετε το γιατί;;; Η διάθεση σας είναι …πεσμένη και το κρεβάτι το ονειρεύεστε πλέον μόνο για να κοιμάστε;;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Μη ρίχνετε ευθύνες ούτε στην κούραση, ούτε στην κρίση, άλλος είναι ο ένοχος που δεν σας ανοίγει η όρεξη για παιχνίδια στο στρώμα….

Όσο κουλό και αν σας φαίνεται είναι «επιστημονικά» αποδεδειγμένο πως οι αποχρώσεις της κρεβατοκάμαρας παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο στην σεξουαλική μας ζωή! Έτσι όσοι έχουν διακοσμήσει το bedroom με μοβ αποχρώσεις κάνουν περισσότερο σεξ σύμφωνα με βρετανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 ενηλίκους για λογαριασμό των καταστημάτων λιανικής πώλησης Littlewoods.com!!

Ο μύθος του καυτού κόκκινου καταρρίπτεται λοιπόν, αφού οι λάτρεις του μωβ χρώματος κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 3,49 φορές την εβδομάδα, με τους οπαδούς του κόκκινου να ακολουθούν με 3,18 φορές.

Σε τρίτη και τέταρτη μοίρα είναι όσοι προτιμούν για τους τοίχους, τα σεντόνια ή τα έπιπλα της κρεβατοκάμαράς τους το γαλάζιο, το ροζ και το μαύρο χρώμα (με 3,14, 3,02 και 2,99 φορές αντίστοιχα) ενώ τελευταίοι στη λίστα έρχονται όσοι έχουν προτιμήσει το μπεζ (1,97 φορές), το πράσινο (1,89 φορές) και το γκρι (1,80 φορές) χρώμα .

Άλλαξε σεντόνια

Αν στο κρεβάτι σας έχετε βαμβακερά σεντόνια, ρίξτε τα στο πλυντήριο, αφού το μετάξι είναι μακράν το πιο ερωτικό ύφασμα, καθώς οι προνομιούχοι κάτοχοι μεταξωτών κλινοσκεπασμάτων κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 4,35 φορές την εβδομάδα!!!

Και μετά σου λέει ροζ τηλέφωνα…. ΜΟΥΦΑ!!! Μωβ τηλέφωνα πρέπει να ονομαστούν!!!