Κρεβάτι, μπάνιο άντε και κουζίνα και καναπές. Πολύ κλισέ και βαρετό πλέον.. Τι θα λέγατε για λίγη περιπέτεια στην σεξουαλική σας ζωή; Μάθετε τα … «καλύτερα» μέρη για σεξ, δοκίμασε κάτι καινούριο στη σεξουαλική σας ζωή και εντυπωσιάσετε την/τον σύντροφό σας!

1. Στο αυτοκίνητο: Στο πίσω μέρος του πιθανόν να ζήσετε μια μεγάλη σεξουαλική περιπέτεια! Αν θαμπώ��ουν τα τζάμια και … «βαρεθείτε» τον σύντροφό σας, ζωγραφίστε πάνω στον ατμό!

2. Δίπλα σε τζάκι, πάνω στο χαλί

3. Στο κινηματογράφο: αν η ταινία που με πάθος σας πρότεινε ο σύντροφός σας, είναι η ποιο βαρετή που έχετε δει, αφήστε την να την δουν οι υπόλοιποι και αρχίστε … «άλλα κόλπα» ποιο ενδιαφέροντα!

4. Σε μία μοναχική παραλία, κάτω από τον ήλιο ή κάτω από το φως του φεγγαριού: καλή περίπτωση για τους ρομαντικούς. Η θάλασσα, τα αστέρια, το πυκνό σκοτάδι και τα κύματα που θα χτυπάνε τα γυμνά αναμμένα κορμιά σας, θα σας απογειώσουν!

5. Στην αυλή ή την ταράτσα, κάτω από τα αστέρια.

6. Στο δάσος, αμέσως μετά τη βροχή: η απόλαυση είναι αξέχαστη. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως στα ζουζούνια, στους προσκόπους, την εκδρομή των ΚΑΠΗ και ιδιαίτερα στους «ματάκηδες» και τους κλέφτες!

7. Στο τραίνο ή πλοίο: ναι είναι μια πολύ καλή εμπειρία, αλλά προσοχή στο συνωστισμό. Θέλεις μόνο τον σύντροφό σου! Η πολυκοσμία, ιδίως το καλοκαίρι μπορεί να σε «ξενερώσει» άσχημα.

8. Πάνω σε μηχανή σε απόμερο μέρος (οι στάσεις είναι αυτονόητες)

9. Στο σπίτι του συντρόφου σου, με τους γονείς του μέσα

10. Κάτω από τη βροχή

11. Πάνω σε κρεβάτι γεμάτο ροδοπέταλα

12. Στον πάγγο της κουζίνας

13. Πάνω σε γραφείο

14. Στις τουαλέτες ενός club ή καφετέριας

15. Σε ποτάμι ή μικρούς καταρράκτες

16. Σε ξενοδοχείο

17. Σε βουνό σε σημείο με απέραντη θέα και πάνω στο γκρεμό: μην ξεχάσεις όμως το μπρος γκρεμός και πίσω ...χάος!

18. Σε γήπεδο μέσα στη νύχτα: αφού βεβαιωθείς ότι η αγαπημένη σου ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας και αν είναι δυνατόν στο εξωτερικό!

19. Δίπλα σε λίμνη: μην νομίζετε ότι το άτομο που πνίγεται κάνει παφλασμούς, καλεί σε βοήθεια και φωνάζει! ο πνιγμός είναι μια διαδικασία που χρειάζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα, λιγότερο από 2 εκατοστά νερού και συμβαίνει εντελώς αθόρυβα.

20. Σε παγκάκι ενός πάρκου τη νύχτα: τα πάρκα σας υπόσχονται απίθανες στιγμές ηρεμίας αλλά και έκστασης. Μην ξεχνάτε όμως ότι είναι ένας χώρος ανοιχτός σε όλους τους πολίτες!

21. Μέσα σε σκηνή καθώς κάνετε camping

22. Μέσα σε ασανσέρ (πατάτε το stop για αρκετή ώρα): Αφήστε τους υπόλοιπους να … πάνε με τις σκάλες και απολαύστε τη στιγμή. Έχετε αρκετό χρόνο μέχρι τον «απεγκλωβισμό» σας από την πυροσβεστική!

23. Στη μπανιέρα

24. Στο δωμάτιο των γονιών σου

25. Σε σάουνα

26. Πάνω σε στρώμα νερού

27. Μέσα σε πισίνα: ένα όνειρο που εξάπτει την φαντασία σας. Η αίσθηση του νερού σε χαλαρώνει, σε ηρεμεί, σε διεγείρει και έτσι ο οργασμός δεν θα αργήσει να έρθει!

28. Στη μέση του πουθενά ! αν καταφέρεται να την βρείτε…!

Αποφύγετε το σεξ

1. Σε μέρη που μόνο ο James Bond ή ο Tom Crouse μπορούν να βρεθούν, γιατί τότε δεν θα είναι σεξ αλλά οι επικίνδυνες αποστολές!

2. Σε διαστημικό λεωφορείο γιατί πιθανόν να έχετε κάποιο πρόβλημα με την … βαρύτητα! Αφήστε που σίγουρα θα σας καταγράφει η ΝΑΣΑ…

Εμείς το μόνο που θα σας πούμε είναι καλή τύχη και φυσικά πάντα με ...προσοχή και προφύλαξη!

Ζαχαρούλα Μανωλίδου