​Η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί της εμφανίζεται μία από τις πιο διαδεδομένες παθήσεις των δυτικών κοινωνιών: οι μυκητιάσεις των ποδιών! Εκτός από την πρόληψη, όσο απίθανο και να φαίνεται, οι μύκητες μπορούν να εξαφανιστούν ακόμα και με μία εφαρμογή ενός επαναστατικού προϊόντος με βάση την τερβιναφίνης, όπως το Lamisil Once.

Τι είναι οι μύκητες των ποδιών

Οι μύκητες αναπτύσσονται πιο εύκολα από την υγρασία λόγω εφίδρωσης των ποδιών, αλλά και στο ότι πολλοί χρησιμοποιούν διαρκώς παπούτσια που δεν αερίζονται καλά, όπως για παράδειγμα τα αθλητικά παπούτσια.

Η συχνότερη μυκητίαση είναι το επονομαζόμενο «πόδι του αθλητή», που συνήθως οφείλεται σε κακές συνθήκες υγιεινής του ποδιού. Αναπτύσσεται μεταξύ των δακτύλων, ενώ οφείλει την ονομασία του στο ότι πρωτοπαρουσιάστηκε μεταξύ αθλητών που γυμνάζονταν σε κλειστούς αθλητικούς χώρους και περπατούσαν ξυπόλητοι στα αποδυτήρια.

Για την αποτελεσματική εξόντωση των μυκήτων που προκαλούν το «πόδι του αθλητή» αρκεί μία εφαρμογή του Lamisil Once: η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία μορφή του, σχηματίζει ένα σχεδόν αόρατο φιλμ απελευθερώνοντας βαθιά μέσα στο δέρμα όλη την ποσότητα τερβιναφίνης που χρειάζεται. Για τη θεραπεία απαιτείται μια μόνο εφαρμογή, και στα δύο πόδια. Δρα για τις επόμενες 13 ημέρες, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από την ανάγκη καθημερινής εφαρμογής φαρμάκων, αλλά και αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο αντιμετώπισης της πάθησης.

Πώς καταλαβαίνεις την μυκητίαση στα πόδια;

Τα συμπτώματα της μυκητίασης -που μπορεί να εμφανιστούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους- είναι ξηροδερμία, κνησμός, απολέπιση, φλεγμονή και φλύκταινες, οι οποίες συχνά σκάνε, δημιουργώντας επώδυνες και φλεγμαίνουσες πληγές.

Για να καταπολεμήσεις την φαγούρα και το «κάψιμο» από τους μύκητες υπάρχει το Lamisil Dermgel, ένα δροσιστικό τζελ με μη λιπαρή σύνθεση. Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που χρε��άζονται έως και 4 εβδομάδες, το Lamisil Dermgel με χρήση 1 με 2 φορές την ημέρα, επί 1 εβδομάδα σκοτώνει τους μύκητες και σας προσφέρει μία αποτελεσματική θεραπεία.

Η σύνθεση του σε μορφή gel, ανακουφίζει τις περιοχές του δέρματος που υποφέρουν από μύκητες, καταπραΰνοντας την αίσθηση καψίματος και τη φαγούρα. Προσφέρει μία αίσθηση δροσιάς χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα.

Πού εμφανίζονται οι μύκητες

Οι μύκητες μπορούν να εξαπλωθούν στα πέλματα.

Ωστόσο, αν ο ασθενής αγγίξει άλλα σημεία του σώματός του, αφού έχει πρώτα αγγίξει τα πόδια του, είναι πιθανό να μεταδώσει τη μόλυνση.

Για καλύτερα αποτελέσματα κατά της μυκητίασης σε δυσπρόσιτα σημεία των ποδιών ή του σώματος, υπάρχει το Lamisil SPRAY! Ιδανικό για μυκητιάσεις δέρματος και ποικιλόχρους πιτυρίαση, αποτελεί θεραπεία μίας εβδομάδας, ενώ είναι εύκολο στη χρήση (μάλιστα, ψεκάζει και ανάποδα) αφού η συσκευασία σε spray επιτρέπει την σωστή εφαρμογή εάν δυσκολεύεστε να φτάσετε την πάσχουσα περιοχή ή εάν δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας.

Τα προϊόντα διατίθενται μόνο στα φαρμακεία.