ΚΡΥΠΤΟ, Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΥΛΟΣ
21.04.2017 | 07 10

ΚΡΥΠΤΟ, Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΥΛΟΣ

KRYPTO, THE SUPERDOG
Η σειρά δεν προβάλλεται αυτή την εποχή
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2005
ΚΡΥΠΤΟ, Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΥΛΟΣ
KRYPTO, THE SUPERDOG

 
Έτος: 2005
Διάρκεια: 30 λεπτά

Τι είναι αυτό εκεί ψηλά που πετάει; Δεν είναι ούτε πουλί, ούτε αεροπλάνο, είναι σκύλος! Ένας σκύλος που πετάει, διαθέτει ταχύτητα, και μπορεί να παγώνει τους εχθρούς του με την ανάσα του. Ακούει τα πάντα, διαθέτει ακτίνες X στα μάτια, ανεπτυγμένη νοημοσύνη και την ικανότητα να επιθεωρεί όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. 

Είναι ο πιστός σύντροφος του Σούπερμαν και πρωτοεμφανίστηκε το 1955 στις εικονογραφημένες περιπέτειές του. Ο λευκός σκύλος, με το χρυσό κολάρο και το έμβλημα “S” πρωταγωνίστησε ως... κουτάβι στο καρτούν «Σούπερμαν» τη δεκαετία του ’90, προτού γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής στη σειρά κινουμένων σχεδίων του Cartoon Network το 2005. Ως γκεστ, ο Κρύπτο εμφανίστηκε και στη σειρά «Σούπερμαν, τα χρόνια της νιότης». Τελικά, ακόμη και ο Σούπερμαν έχει ανάγκη από έναν τετράποδο φίλο. 

Ο Κρύπτο έφτασε από τον πλανήτη Κρύπτον στη Μητρόπολη. Έχει υπερφυσικές δυνάμεις, όπως και όλοι οι Κρυπτονίτες! Εφοδιασμένος μ’ ένα σύστημα διαγαλαξιακής επικοινωνίας, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα γλώσσας, αλλά μόνο έντονο πρόβλημα μοναξιάς! Ευτυχώς ο μικρός Κέβιν είναι πρόθυμος να τον υιοθετήσει, υπογράφοντας έτσι συμβόλαιο αορίστου χρόνου με την απόλυτη περιπέτεια. Γιατί για τον Κρύπτο ευτυχία δεν είναι να γλείφει κόκαλα, αλλά να πολεμά τις δυνάμεις του Κακού και να προστατεύει ζώα και ανθρώπους. 

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη


​ 


Αναζήτηση στο Starland

Τίτλος:
Ηθοποιός:

ΚΡΥΠΤΟ, Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΥΛΟΣ (KRYPTO, THE SUPERDOG) - trailer

Προτάσεις Star