ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ
26.12.2015 | 07 35

ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ

MAYA THE BEE
Η σειρά δεν προβάλλεται αυτή την εποχή
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βελγικής παραγωγής 2012
ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ
MAYA THE BEE

 
Έτος: 2012
Διάρκεια: 15 λεπτά
Η «Μάγια η Μέλισσα» είναι η ιστορία μιας μικρής μέλισσας με τη δική της, ξεχωριστή προσωπικότητα.

Οι υπόλοιπες μέλισσες φαίνονται να είναι ικανοποιημένες και ευτυχισμένες με την πειθαρχημένη, «στρατιωτική» ζωή του μελισσιού και υπακούν με χαρά στις εντολές της δασκάλας τους, της Δεσποινίδας Κασσάνδρα

Όχι όμως η Μάγια! Είναι πολύ αεικίνητη, ανεξάρτητη και περίεργη για να χάνει το χρόνο της στο μελίσσι. Οι περιπέτειές της, την οδηγούν πάντα σε μπελάδες αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια του Φλιπ, της ακρίδας και του κολλητού της φίλου Βίλλυ, τα καταφέρνει να γλιτώσει μια χαρά! 

Η φιλία, η ανεκτικότητα, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι οι αξίες, που πιστεύει και υπηρετεί πάντα. 

Η νέα τηλεοπτική παραγωγή του γνωστού animation, τελευταίας τεχνολογίας CGI/3-D και με προϋπολογισμό πάνω από €10 εκατομμύρια ευρώ, προσφέρει στους μικρούς αλλά και τους λίγο μεγαλύτερους φίλους, ένα συναρπαστικό θέαμα με εντυπωσιακά γραφικά. 

Εδώ και 30 χρόνια, η «Μάγια η Μέλισσα» είναι ένας παιδικός χαρακτήρας «σύμβολο», ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλη την Ευρώπη, με αναγνωρισιμότητα που ξεπερνά το 90%.

«Οι Περιπέτειες της Μάγια η Μέλισσα» (Die Biene Maja und Abenteuer) πρωτοεμφανίστηκαν το 1912 στο βιβλίο του Waldemar Bonsels, που έγινε παγκόσμιο best seller και μεταφράστηκε σε 40 γλώσσες.

Η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων προβλήθηκε στη γερμανική τηλεόραση το 1976. Από τότε η «Μάγια η Μέλισσα» αναμεταδόθηκε από αναρίθμητους εθνικούς και διεθνείς τηλεοπτικούς σταθμούς.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

Αναζήτηση στο Starland

Τίτλος:
Ηθοποιός:

Προτάσεις Star