ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
28.04.2017 | 12 00

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ

Καθημερινά,
στις 12:00
Κοινωνική εκπομπή με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Καθημερινά, στις 12:00.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ

 
Έτος: 2015
Διάρκεια: 75 λεπτά
Παρουσίαση: Ζήνα Κουτσελίνη
Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης
Πρωταγωνιστές της ζωής, για ακόμη μία χρονιά, στο επίκεντρο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Θέματα επικαιρότητας,  κοινωνικοί προβληματισμοί, ήρωες της διπλανής πόρτας, ανθρώπινες ιστορίες, που αξίζει να μοιραστούμε.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, θα βρίσκεται η κάμερα της  εκπομπής αναζητώντας την αλήθεια για να μοιραστείτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ό,τι σας αγγίζει και σας απασχολεί κάθε λεπτό.

Ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό γεμάτο φως και θετικά μηνύματα, φιλοδοξεί να γίνει το δικό σας σπίτι και  θα σας περιμένει καθημερινά στις 12 ακριβώς στο Star.

Μια παρέα γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, που το μαύρο δεν είναι το δικό της χρώμα, ανοίγει την αγκαλιά της διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για δεύτερη χρονιά υπόσχεται πως θα μιλήσει με ειλικρίνεια τη γλώσσα της αλήθειας γιατί πάντα υπάρχει ένας άλλος δρόμος να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής.

«Ακόμη κι αν οι γύρω μας επιμένουν στο σκοτάδι, εμείς θα βλέπουμε πάντα ακόμη κι από μια χαραμάδα το φως! Η δύναμη είναι μέσα μας και η υποταγή άγνωστη λέξη για εμάς!»

Αρχισυνταξία: Ελισάβετ Νικολαϊδου

Συντονισμός Εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομάτη

Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης

Σκηνογράφος: Γιούλικα Βεκρή

Διευθυντής Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου

Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός

Facebook

Αναζήτηση στις Ελληνικές εκπομπές

Τίτλος:
Παρουσιαστής:

27.4.2017-Αλήθειες με τη Ζήνα

Περισσότερα videos

Προτάσεις Star