BLIND TASTE
29.09.2017 | 09 45

BLIND TASTE

Blind Taste
Καθημερινά,
στις 11:15
Παιχνίδι μαγειρικής με τον Σάββα Πούμπουρα.
BLIND TASTE
Blind Taste

 
Έτος: 2015
Διάρκεια: 60 λεπτά
Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός

Όλες οι συνταγές, οι διαγωνιζόμενοι και η βαθμολογία της εβδομάδας εδώ !


BLIND TASTE για τους τολμηρούς της γεύσης!

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!

Νέα σεζόν, νέοι παίκτες, νέες συνταγές, νέες καινοτομίες, νέες κόντρες, νέοι νικητές! 

Πάντα όμως η ίδια «ανεβασμένη» διάθεση για γαστριμαργικές προκλήσεις και φιλικούς… διαξιφισμούς για την ανάδειξη του «άρχοντα» της κουζίνας του Blind Taste!
     
Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ο Σάββας Πούμπουρας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν. 

Με την ολοκλήρωση του πιάτου ο Σάββας Πούμπουρας από τη νέα σεζόν όχι μόνο σχολιάζει το κάθε πιάτο, αλλά θα δίνει κι έναν έξτρα βαθμό για το στήσιμο – διακόσμηση πιάτου (food styling). Η βαθμολογία ορίζεται από το 0 έως το 2.

Στον ανανεωμένο χώρο της γευσιγνωσίας, από τη νέα σεζόν, θα μεταφέρεται ένας παίκτης κάθε φορά. Εκεί, με δεμένα τα μάτια και τον Σάββα Πούμπουρα απέναντί του καλείται δοκιμάσει όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσει από το 0 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή διαχείριση των υλικών και του χρόνου σε κάθε συνταγή.

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι τρεις παίκτες μεταφέρονται στο «master booth» έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παρακολουθούν μέσω οθόνης τις βαθμολογίες, που βάζει ο συμπαίκτης τους στο χώρο της γευσιγνωσίας, ένας χώρος, που τους επιτρέπει… να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους επί της βαθμολογίας και όχι μόνο!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο Σάββας Πούμπουρας δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Την τελευταία μέρα, την ημέρα του τελικού, οι παίκτες βαθμολογούν από το 0 μέχρι το 10.
Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ!

Αρχισυνταξία: Ηλίας Φουντούλης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνογραφία: Βιβή Χαριάτη

Διεύθυνση Ε. παραγωγής: Χάρης Στούμπος

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Εκτέλεση παραγωγής: SMILE
Αναζήτηση στις Ελληνικές εκπομπές

Τίτλος:
Παρουσιαστής:

Blind Taste - trailer Παρασκευή 7.7.2017

Περισσότερα videos

Προτάσεις Star