ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
13.12.2017 | 18 45

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

WHEEL OF FORTUNE
Καθημερινά,
στις 18:45, με νέα επεισόδια
Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Καθημερινά, στις 18:45, με νέα επεισόδια.
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
WHEEL OF FORTUNE

 
Έτος: 2015
Διάρκεια: 45 λεπτά
Παρουσίαση: Πέτρος Πολυχρονίδης, Τζούλια Νόβα
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης


Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση, για τέταρτη χρονιά στο Star!

Παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Μαζί του η Τζούλια Νόβα.

O «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα! 

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα ανυπομονούν να υποδεχθούν με χαμόγελο τους νέους παίκτες και το υπέροχο κοινό, σε ένα ολοκαίνουριο, λαμπερό, ανανεωμένο σκηνικό!

Γιατί και φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»

Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, «Κρεμάλα» και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο.

Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

Ο «Τροχός Της Τύχης» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο καθώς στο original format έχουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D, το ισπανικό Antena 3 ενώ το παιχνίδι από το 2016 προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

Οργάνωση Παραγωγής: Στέφανος Καλλιγιάννης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου
Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογράφος: Σοφία Δροσοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions


Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

You Tube


Αναζήτηση στις Ελληνικές εκπομπές

Τίτλος:
Παρουσιαστής:

8.11.17 Με φωνές και χειροκροτήματα υποδέχτηκε σήμερα το κοινό την Τζούλια Νόβα.

Περισσότερα videos

Προτάσεις Star