ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ !
11.07.2014 | 13 00

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ !

Meletise to !
Ενημερωτική – ψυχαγωγική εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη.
ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ !
Meletise to !

 
Έτος: 2013
Διάρκεια: 120 λεπτά
Σκηνοθεσία: Σάκης Σιάρκος
Φέτος η Ελεονώρα Mελέτη κάνει restart στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση με την εκπομπή Μελέτησέ το!

Restart, στην ενημέρωση, στο κέφι, στην παρέα, στο ρεπορτάζ, στα λαμπερά πρόσωπα και τις αποκαλύψεις τους, στα επίκαιρα θέματα, σε όλα όσα συζητάμε με τις παρέες μας, restart ακόμα και στον τίτλο!

Καθημερινά και ζωντανά στις 13:00, η Ελεονώρα Μελέτη και η δημοσιογραφική ομάδα της, με αρχισυντάκτη, για άλλη μια χρονιά, τον Θέμη Μάλλη, παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο για τους νέους και για όσους αισθάνονται νέοι.

Η θεματολογία της εκπομπής επικεντρώνεται στο life style, στα πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και στους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, σε ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, στις τάσεις της μόδας, στο well being, στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, σε νέες επαγγελματικές ιδέες και στις εξελίξεις της τεχνολογίας. Με πρωτότυπα ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις στο studio, η Ελεονώρα προσφέρει καθημερινή παρέα στους τηλεθεατές της, καλώντας τους να συμμετέχουν στην εκπομπή μέσα από τα social media.

Στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά φτιάχτηκε ένα ολοκαίνουριο μοντέρνο σκηνικό, στα αγαπημένα χρώματα της Ελεονώρας, το οποίο υποστηρίζει τις πολλαπλές ενότητες της εκπομπής. Ειδικότερα, το Μελέτησέ το! μας καλεί να κάνουμε Restart σε όλα, να κάνουμε Play στη ζωή κι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, Pause στη life style επικαιρότητα και στα νεανικά θέματα, Forward σε χρηστικές ειδήσεις, νέες τεχνολογίες, εξελίξεις και Rewind σε όλα όσα πρέπει να θυμόμαστε (προσωπικές ιστορίες, success stories, μεγάλα θέματα, που αιχμαλώτισαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης).

Η Ελεονώρα υποδέχεται συνεργάτες και προσκεκλημένους στις διαφορετικές γωνιές του σκηνικού. Ξεχωρίζει το σαλόνι σε μοντέρνο σχήμα, όπου η παρουσιάστρια κουβεντιάζει με τους καλεσμένους της, προκειμένου να τους ανακρίνει αλλά και να τους υποβάλλει σε ιδιαίτερες δοκιμασίες.

Στο πλατό εναλλάσσονται δημοσιογράφοι και ξεχωριστοί καλεσμένοι, προκειμένου να συμμετέχουν στην παρουσίαση των θεμάτων. Ανάμεσά τους και η δαιμόνια Κατερίνα Σουλιώτη, την οποία η εκπομπή «απήγαγε» από τον τομέα Ειδήσεων του Star και θα την κρατήσει όμηρο ολόκληρη τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Αρχισυντάκτης: Θέμης Μάλλης

Σκηνοθέτης: Σάκης Σιάρκος

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Μαρίκα Μαυρομάτη

Συνεργάζονται οι δημοσιογράφοι: Δήμητρα Καλφούντζου, Λένα Καρπέτα, Μαρία Κοκολάκη, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Δέσποινα Μαλέλη,  Μαρία Μανουσαρίδου, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Σπύρος Σιγούρος, Κατερίνα Σουλιώτη,  Μίνα Τζανετάτου, Αλεξάνδρα Τσόλκα, Γεωργία Χάρδα

Σκηνικά: Δήμητρα Μπατσακούτσα

Μουσική επιμέλεια σήματος: Σπύρος Πάζιος

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος

Βοηθός Παραγωγής: Στέλιος Πριναράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός


facebook Μελέτησέ το!: https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AD-%CF%84%CE%BF-Meletise-to/391633364298338?fref=ts

twitter: https://twitter.com/meletiseto

Δείτε τις πιο πρόσφατες εκπομπές δεξιά, στην ενότητα 'Videos' και όλες τις εκπομπές από την αρχή της σεζόν 2013 μέχρι σήμερα στο YouTube:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLCg0cLoEdHTzBoEQQY0xuogY5MC8CmV7P&feature=mh_lolz


Αναζήτηση στις Ελληνικές εκπομπές

Τίτλος:
Παρουσιαστής:

Προτάσεις Star