ΦΜ LIVE
03.09.2015 | 03 15

ΦΜ LIVE

FM Live
Ψυχαγωγική-σατιρική εκπομπή με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.
ΦΜ LIVE
FM Live

 
Έτος: 2009 και συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά
Διάρκεια: 115 λεπτά
Παρουσίαση: Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου
Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης
Ο Φώτης και η Μαρία χαρίζουν και τη νέα σεζόν ακόμα περισσότερο γέλιο, χαρά, αισιοδοξία.

Μέσα από τη συχνότητα του Star είστε προσκεκλημένοι στο ανανεωμένο παιχνίδι της διαφορετικής καθημερινότητας με τους ιδανικότερους παίκτες για μεγάλα σκορ.
   
Οι οικοδεσπότες Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος σας περιμένουν καθημερινά για εξαντλητικό παιχνίδι και ανελέητη σάτιρα.
   
Διαφορετικό και κεφάτο το φετινό ΦΜ Live μπαίνει στην πέμπτη χρονιά του δυναμικά. Τα δημιουργικά, σατιρικά βίντεο συνεχίζουν να διακωμωδούν την τραγικότητα της ανθρώπινης ύπαρξής μας, η χημεία, που όλοι γνωρίζετε ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές των απογευμάτων, δοκιμάζεται στις αντιξοότητες και τα παιχνίδια.
    
Η ενότητα «Παίξτο Μου Και Αυτό» με βίντεο, που δίνουν αφορμή για σχολιασμό και κεφάτη κουβεντούλα, επιστρέφει, οι καλεσμένοι συνεχίζουν να πέφτουν θύματα της… σατανικής παρέας.
   
Τον ρόλο ιεροεξεταστή φέτος έχουν αναλάβει ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά και οι δύο νέοι συνεργάτες η Αντιγόνη Πάντα- Χαρβά και ο Στέλιος Χανταμπάκης, η δοκιμασία χωρίζεται σε δύο γύρους.
   
Η εκπομπή έχει εμπλουτιστεί με νέα παιχνίδια, ιδέες και γκάλοπ. Το παιχνίδι των ερωτήσεων εξελίσσεται, ενηλικιώνεται, μεγαλώνει.
  
Βέβαια τα πάντα ανατρέπονται και φέτος, στον «Ξαφνικό Θάνατο» τον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού, που θέλει τον χαμένο της ημέρας να κάνει φάρσα σε ανύποπτους φίλους της εκπομπής.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό και σούπερ μοντέρνο σκηνικό, το ΦΜ Live είναι πάντα ζωντανό, διαδραστικό, γρήγορο, επίκαιρο και κεφάτο.


Αρχισυντάκτης: Νικόλας Τουρουντούς
Βοηθός αρχισυντάκτη: Νάντια Χείρα
Συνεργάτες on camera:  Γιάννης Πουλόπουλος, Τζένη Μελιτά, Αντιγόνη Πάντα - Χαρβά, Στέλιος Χανταμπάκης.
Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης
Δημοσιογραφική ομάδα: Γιώργος Ευφραιμίδης, Άγγελος Μήτσης, Γιώργος Παπαδάκης, Ιωάννα Κομματά, Βασίλης Μπακάλης, Χριστιάνα Μπαξεβάνη, Βαγγέλης Τσώνος, Φωτεινή Ψυχίδου, Μιχάλης Χορευτάκης.
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ανέστης
Σκηνογραφία: Γιώργος Παπαδόπουλος
Διευθυντής Παραγωγής:
Τόνια Σαγιάκου
Βοηθός Δ/σης Παραγωγής: Νίκος Τσιάμης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός

e-mail εκπομπής: fmlive@star.gr
Facebook
Twitter
You Tube


Δείτε τις πιο πρόσφατες εκπομπές δεξιά, στην ενότητα 'Videos' και όλες τις εκπομπές από τις αρχές του 2012 μέχρι σήμερα στο YouTube:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLCg0cLoEdHTwM9aM1XvgzMu_Vm1PPdlXI&feature=mh_lolz


http://www.youtube.com/playlist?list=PLCg0cLoEdHTynn2E4W2vODkcSxgI9D_oj&feature=mh_lolz

Αναζήτηση στις Ελληνικές εκπομπές

Τίτλος:
Παρουσιαστής:

Προτάσεις Star