ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
28.08.2014 | 19 45

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Evening News
Δευτέρα - Παρασκευή
στις 19.45
Tο νέο δελτίο ειδήσεων του Star με κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Evening News

 
Διάρκεια: 60 λεπτά
Καθημερινά στις 19:45, το νέο δελτίο ειδήσεων του Star με κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στα παράθυρα του Star οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να δουν και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στο ρεπορτάζ και την έρευνα.

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, στόχος του καναλιού είναι να δοθεί αυξημένο "βάρος" στο πολιτικό και οικονομικό κομμάτι του δελτίου. Το δελτίο ειδήσεων του Star συνεχίζει όμως να καλύπτει όλες τις πτυχές της ενημέρωσης και τις ανάγκες των τηλεθεατών.

Βασική επιδίωξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι να αναγνωριστεί από τους τηλεθεατές ως ανεξάρτητο, αντικειμενικό και μαχητικό και να τους κάνει να εμπιστευθούν ξανά την ενημέρωση.

Με το νέο κεντρικό δελτίο του ”Star”, φιλοδοξούμε να δώσουμε το στίγμα μιας νέας εποχής για την τηλεοπτική ενημέρωση. Μιας εποχής, που θα συνδυάζει τα θετικά του παρελθόντος με τις νέες προτάσεις για την «επόμενη ημέρα».


Διευθυντής ειδήσεων: Κώστας Τσιακανίκας

Διευθυντής σύνταξης: Ανδρέας Ανδρεούλης

Αναπληρώτρια διευθύντρια σύνταξης: Χριστιάνα Χαλκιοπούλου

Αρχισυντάκτης: Ηλίας Παπανικολάου

Προϊσταμένη παραγωγής βίντεο: Ιφιγένεια Παπαθεοδώρου

Προϊσταμένη αρχείου: Βάσω Γεωργακαράκου

Προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ: Πέτρος Μποτσαράκος

Προϊσταμένος εξωτερικού ρεπορτάζ: Κωστής Βέιμος

Προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ: Θόδωρος ΖαρμακούπηςΟλόκληρα τα δελτία του Star μπορείτε να τα δείτε εδώ δεξιά, στην ενότητα 'Videos' αλλά και στο κανάλι του Star στο YouTube, στη διεύθυνση:

http://www.youtube.com/startvgr

και

http://www.youtube.com/playlist?list=PLCB68F7D162CF8D79&feature=plcp


26.8.2014-Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Περισσότερα videos

Προτάσεις Star