ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
11.11.2017 | 16 45

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ

Α CINDERELLA STORY
Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2004
ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Α CINDERELLA STORY

 
Έτος: 2004
Διάρκεια: 87 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδίες-Κομεντί
Πρωταγωνιστές: Χίλαρι Νταφ, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Ρετζίνα Κινγκ, Τζένιφερ Κούλιτζ
Σκηνοθεσία: Μαρκ Ρόσμαν

Σωστό «αγοροκόριτσο», η Σαμ Μοντγκόμερι όχι μόνο δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, αλλά αποτελεί παράλληλα... «αντικείμενο» χλευασμού και πειραγμάτων από τις συμμαθήτριές της, με πρώτη και καλύτερη την πλούσια και κακομαθημένη Σέλμπι Κάμινγκς. Παράλληλα η προσωπική της ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο: από τότε που πέθανε ο πατέρας της (η Σαμ ήταν μόλις έξι ετών), η νεαρή κοπέλα δέχεται διαρκώς τις ταπεινωτικές επιπλήξεις της Φιόνας, της κακιάς μητριάς της και ιδιοκτήτριας ενός τοπικού εστιατορίου, και τον φθόνο από τις ζηλιάρες, θετές αδελφές της. Έτσι η Σαμ περνά τον περισσότερο χρόνο της δουλεύοντας σκληρά στο μαγαζί, πλένοντας πιάτα, σφουγγαρίζοντας, μαγειρεύοντας και σερβίροντας τους πελάτες. 

Μοναδική παρηγοριά στη ζωή της είναι ο ανώνυμος «πρίγκιπάς» της. Μέσω διαδικτύου, η Σαμ επικοινωνεί αρκετά συχνά μ’ ένα συνεσταλμένο νεαρό, που υπογράφει ως «Νομάδας» και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να του εκμυστηρευθεί τα προβλήματά της, τα όνειρά της και τις φιλοδοξίες της.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν τελικά ο «Νομάδας» προτείνει στη Σαμ να γνωριστούν στον αποκριάτικο χορό του σχολείου, στις 11.00 ακριβώς, στη μέση της χορευτικής πίστας! Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως η Σαμ θα πρέπει να βρίσκεται στο μαγαζί μέχρι τις 12.00 ακριβώς. Έχοντας μια μόνο ώρα στη διάθεσή της και μασκαρεμένη, η νεαρή κοπέλα συναντά τελικά τον περιβόητο «Νομάδα» της, που δεν είναι όμως άλλος από τον Όστιν Έιμς, το αγόρι της Σέλμπι Κάμινγκς! Ανησυχώντας μήπως ο Όστιν την αναγνωρίσει και τελικά την απορρίψει, η Σαμ φεύγει βιαστικά από τον χορό ξεχνώντας όμως, πάνω στην ταραχή της, το κινητό της. Ο Όστιν, που βρίσκει το κινητό, αποφασίζει να ανακαλύψει τον κάτοχό του. Τώρα όλα εξαρτώνται από τη Σαμ που, αν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και υπερασπίσει δυναμικά τον εαυτό της, θα μπορέσει τελικά να ζήσει το... παραμύθι της ζωής της!


  • Σύγχρονη, νεανική διασκευή του παραμυθιού της Σταχτοπούτας και μια διασκεδαστική ρομαντική κομεντί, που χάρισε στην πρωταγωνίστρια Χίλαρι Νταφ το βραβείο αγαπημένης ηθοποιού του κοινού στα Kids’ Choice Awards. Στο ρόλο του «Νομάδα» ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, που κέρδισε το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου νεαρού ηθοποιού στα Teen Choice Awards.

Αναζήτηση στις Ταινίες

Τίτλος:
Σκηνοθέτης:
Ηθοποιός:
Κατηγορία:

Προτάσεις Star