​   ​    

Εταιρικό Προφίλ

Το Star Channel έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της χώρας στις 4 Δεκεμβρίου του 1993. Από τότε, συγκαταλέγεται σταθερά στα σημαντικότερα κανάλια Εθνικής εμβέλειας. Η διαχειρίστρια εταιρεία, στην οποία έχει δοθεί η άδεια εκπομπής, είναι η Νέα Τηλεόραση Α.Ε. Πατήστε `περισσότερα` για να διαβάσετε αναλυτικά στοιχεία για την ιστορία και τη δομή του Star.

​Κέντρα Εκπομπής

Από το 2010, το Star εκπέμπει ψηφιακά μέσω του δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Εκπομπής (Digital Terrestrial) της Digea. Επίσης, περιέχεται στο συνδρομητικό μπουκέτο της Nova και του Cosmote TV. Για τα κέντρα εκπομπής σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να πληροφορηθείτε από το site της Digea: www.digea.gr .

Θέσεις Εργασίας

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο Star, μπορείτε να πατήστε το κουμπί περισσότερα, για να δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή τη στιγμή.

Διαγωνισμοί - Νικητές

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς των εκπομπών του Star.
 

Οδηγίες πρόσβασης για τους επισκέπτες μας

Το Star στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο, στην οδό Βιλτανιώτη 36, στην Κάτω Κηφισιά. Πατήστε "Περισσότερα" για να δείτε χάρτη της περιοχής και οδηγίες πρόσβασης, ανάλογα με τον τρόπο, με τον οποίο πρόκειται να μετακινηθείτε.
Ισολογισμοί
Ακολουθήστε τον κατάλληλο σύνδεσμο για να δείτε τους δημοσιευμένους ισολογισμούς:

 


31/12/2015


EdfeΕΕΧ-31/12/2015

 

​​


Προσκλήσεις
Ακολουθήστε τον κατάλληλο σύνδεσμο για να δείτε τις δημοσιευμένες προσκλήσεις:
 
 
​​