Το iFixit πήρε στα χέρια του τη νέα κονσόλα της Nintendo, την ξεβίδωσε και της έδωσε βαθμολογία 8/10 σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να επισκευαστεί, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ο λόγος που το Nintendo Switch δεν πήρε υψηλότερο σκορ είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιεί βίδες tri-point, που σημαίνει ότι ο μέσος χρήστης δεν μπορεί να το ανοίξει, παρά μόνο αν έχει τα ειδικά εργαλεία. Επίσης, σημειώνεται ότι χρησιμοποιείται αρκετά ισχυρή κόλλα, που κάνει την αντικατάσταση οθόνης ή digitizer, πιο δύσκολη απ όσο θα έπρεπε.

Κατά τα άλλα από το teardown αναφέρεται ότι τo Nintendo Switch έχει:

-Ένα αρκετά ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης, που αποτελείται από ψυκτήρα χαλκού, ανεμιστήρα και μια πλάκα για την διάχυση θερμότητας.
-Μπαταρία 3.7V 4310mAh
-Υποδοχή για κάρτα microSD
-NVIDIA X1 based SoC που συνοδεύεται από 4GB LPDDR4 DRAM
-Stereo ηχεία
-Η οθόνη δεν είναι συντηγμένη με το γυαλί, κάτι που θα πρέπει να κάνει την επισκευή πιο εύκολη και οικονομική
-Τα Joy-Con controllers είναι διαφορετικά μέσα; το δεξί controller διαθέτει επιπλέον NFC κεραία για Amiibo, υπάρχει IR κάμερα και IR LEDs πο δουλεύει σε κάποια παιχνίδια εντοπίζοντας την κίνηση των χεριών και του προσώπου.


-Και τα δυο χειριστήρια διαθέτουν Και τα δυο controllers έχουν ένα προηγμένο κινητήρα δόνησης. Υπάρχει επίσης μπαταρία 3.7V 525mAh μέσα το καθένα.
-Τέλος, το dock έχει μι απλή πλακέτα με 2 θύρες USB 2.0, μια USB 3.0, HDMI. Συνδέεται με την κονσόλα μέσω USB-C connector. Το dock απλά επιτρέπει στην κονσόλα να τρέξει σε υψηλότερη ταχύτητα GPU, και δεν κάνει δική του επεξεργασία.

Δείτε το video...

Tags: