Μια καινοτόμος έκθεση με πρωταγωνιστές την οπτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες έρχεται 10-12 Μαρτίου 2017 στο HELEXPO Mαρούσι για να αλλάξει ριζικά τα έως τώρα δεδομένα στο εγχώριο εκθεσιακό γίγνεσθαι επιτρέποντάς μας να οραματιστούμε το μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας το παρόν.

H ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη που χαρακτηρίζει την εποχή μας επηρεάζει καταλυτικά την καθημερινότητα των ανθρώπων και αλλάζει εκ βάθρων τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Οι μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού προσαρμόζουν το περιεχόμενο τους ώστε να ανταποκριθούν στα νέα επιχειρηματικά μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης. Η έκθεση IMAGE+TECH παρακολουθεί και ανταποκρίνεται στα πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως οι IFA, IBC, Photokina, MWC, CES, CEBIT και έρχεται για να τοποθετήσει την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων φέρνοντας ένα νέο concept στο προσκήνιο.

Η έκθεση IMAGE+TECH, μια πρωτοβουλία και όραμα της Be Best και υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ θα είναι πολλά παραπάνω από μία έκθεση: Περισσότεροι από 150 εκθέτες θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες του imaging και της τεχνολογίας, όπως παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις όπως:

-Ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια

-Παρουσιάσεις και case studies

-Workshops

-Εκθέσεις φωτογραφίας

-3D Modeling

-Meeting rooms

-Διαγωνισμοί Φωτογραφίας

-Shows & Happenings

Σεμινάρια και Διαγωνισμοί 

Mια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για τα Ελληνικά δεδομένα θα ζήσουν όλοι όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια της έκθεσης Εικόνας & Τεχνολογίας.

Πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό έμπνευσης, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και μια γιορτή για τους εκπρόσωπους της φωτογραφίας και του βίντεο.

Οι άνθρωποι που σχεδίασαν και θα πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια οι κ.κ Ασφής Θάνος - Ζάρας Σταύρος υπόσχονται μια απίθανη εμπειρία!

Μην το χάσετε, να είσαστε όλοι εκεί!

Πληροφορίες

Που: Eκθεσιακό κέντρο HELEXPO, Λεωφ. Κηφισίας 39 Μαρούσι.

Πότε: 10 με 12 Μαρτίου 2017

 

Tags: