Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετά leak για την νέα ναυαρχίδα της LG, με το πιο πρόσφατο να μας δείχνει το πίσω μέρος μιας γυαλιστερής έκδοσης. Ωστόσο σήμερα νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα, δείχνοντας πως θα είναι από όλες τις πλευρές της.

Σε αντίθεση με το γυαλιστερό πίσω μέρος που είδαμε χθες, οι σημερινές φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα είναι λογικά η έκδοση με το brushed metal design. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά όμορφη συσκευή, με ωραίες γραμμές. Σε αυτό το leak μπορούμε να διακρίνουμε τις 2 κάμερες, τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, την USB Type-C θύρα, τα πλήκτρα για την ένταση του ήχου και τις τρύπες για τον ηχείο στο κάτω μέρος.

Το LG G6 αναμένεται να παρουσιαστεί αυτό τον μήνα στην MWC στην Βαρκελώνη. Θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2880. Στο εσωτερικό θα έχει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU. Λογικά θα δούμε και κάποιο IP πιστοποίηση, ενώ δεν φαίνεται να συνεχίζεται το modular design που δοκίμασε η LG με το G5. Πως σας φαίνεται;

Πηγή: techblog.gr