Μπορεί το Samsung Galaxy Note 7 να απέτυχε λόγω των προβληματικών μπαταριών από τις Samsung SDI και Amperex Technology, όμως αυτό δεν είναι ικανό να κάνει την Samsung να βάλει τέλος στην πετυχημένη σειρά του Note.

Η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8 έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό, όμως αυτή τη φορά μιλά γι αυτό ο ίδιος ο επικεφαλής της Samsung Mobile.

O DJ Koh υπόσχεται να φέρει ένα καλύτερο, πιο ασφαλές και άκρως καινοτόμο Note 8: «I will bring back a better, safer and very innovative Note 8». Ο ίδιος ήταν μέρος της ομάδας που ανέπτυξε την ιδέα του S Pen stylus, οπότε δεν θα ήταν εύκολο να πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω μια συσκευή ορόσημο για τη Samsung.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της έρευνας για το Samsung Galaxy Note 7, η Samsung δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί fans της σειράς που περιμένουν την ανακοίνωση νέου μοντέλου. Ο Tim Baxter, επικεφαλής της Samsung στις ΗΠΑ, ανέφερε ότι «ιδιαίτερα οι κάτοχοι Galaxy Note 4 και Note 5, έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θέλουν νέο Note».

Μετά την απόσυρση του Note 7, τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Galaxy S8, το οποίο όλοι περιμένουν από τη Samsung να βάλει τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει. Οι προσδοκίες για το Galaxy Note 8 θα ανέβουν ακόμη περισσότερο. Εμείς περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το Note 8 να ξεχωρίσει.

Πηγή: techblog.gr

Tags: