Η ASUS φαίνεται ότι τα έχει πάει αρκετά καλά στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των smartphone, και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την Κίνα, η ASUS θέλει να διπλασιάσει τις αποστολές των smartphone της σε 40 εκατομμύρια τα επόμενα τρία χρόνια. Αν το καταφέρει αυτό θα αποκτήσει το 3% της παγκόσμιας αγοράς smartphone.

Αυτή την στιγμή, η ASUS κατάφερε να έχει 20 εκατομμύρια αποστολές μέσα στο 2016. Την μεγαλύτερη συνεισφορά σε αυτόν τον αριθμό την είχε η σειρά ZenFone 3. Το ίδιο αναμένει να γίνει και φέτος με την σειρά ZenFone 4 η οποία θα γίνει διαθέσιμη στο δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Η ASUS είχε δυναμική παρουσία και στην CES 2017, όπου εκτός των άλλων έδειξε το ZenFone 3 Zoom και ZenFone AR το οποίο έχει 8GB RAM και προσφέρει υποστήριξη για τα Project Tango και Google Daydream.

Τον περασμένο χρόνο είχε συνολικά 5% αύξηση στις αποστολές, ενώ σε κάποιες χώρες κατάφερε πήγε έως και 20% καλύτερα. Γι' αυτό τον λόγο θεωρεί ότι είναι αρκετά πιθανό να καταφέρει τον στόχο που έθεσε.

Tags: