Το LG G6 θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, θα ανακοινωθεί το πρώτο μισό του 2017 και έρχεται να διαδεχτεί το LG G5. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τα leaks είναι αν η LG θα κρατήσει το modular design ή θα επιλέξει διαφορετικό σχεδιασμό από το G5.

Πρόσφατα είδαμε τα πρώτα renders που αναφερόταν ότι έδειχναν το design του LG G6. Ήταν εμφανής η ομοιότητα με το LG G5, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα έχει αρθρωτό σχεδιασμό ή όχι.

Σήμερα δημοσιεύονται νέα renders από το μη ανακοινωμένο LG G6, τα οποία δείχνουν ότι η LG εγκαταλείπει το modular design του LG G5.

Tο LG G6 φημολογείται ότι θα έρθει με flat οθόνη 5.3 ιντσών 1440×2560 pixels. Μέσα θα μπει ο επεξεργαστής Snapdragon 835, στην πλάτη διπλή κάμερα με dual-tone flash. Στην πλάτη παρατηρούμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που θα λειτουργεί και ως power button. Στην κάτω πλευρά υπάρχει θύρα USB-Type C, μαζί με 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Η LG δεν είναι έτοιμη να ακολουθήσει το trend που θέλει την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών.

Τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένα και όπως πάντα κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή: techblog.gr
Tags: