​Μπορεί σε περίπου τρεις μήνες να ανακοινώνει τη νέα της ναυαρχίδα, Samsung Galaxy S8, όμως η Samsung δεν ξεχνά την φετινή. Ανακοίνωσε επίσημα το νέο μαύρο χρώμα του Samsung Galaxy S7 edge, το οποίο αποκαλεί Black Pearl και είναι το 7ο χρώμα για τη συσκευή.

Galaxy-S7-edge-BlackPearl-02.jpgΤο νέο Black Pearl χρώμα του Samsung Galaxy S7 edge θα είναι αποκλειστικά για το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 128GB και θα γίνει διαθέσιμο από 9 Δεκεμβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν οι φήμες που έκαναν λόγο για το glossy black, που θα είναι κάτι αντίστοιχο με το Jet Black iPhone 7. Τελικά οι πληροφορίες ήταν σωστές και η Samsung δηλώνει πως το νέο χρώμα σχεδιάστηκε για να είναι μοντέρνο και εντυπωσιακό.
Galaxy-S7-edge-BlackPearl-03.jpg


Το Black Pearl Galaxy S7 edge ακολουθεί τα τις εκδόσεις Blue Coral και Pink Gold, που ανακοινώθηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ενώ το κινητό κυκλοφορεί επίσης σε White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum και Silver Titanium. Η κυκλοφορία θα γίνει σε «επιλεγμένες αγορές», χωρίς να αναφέρεται ποιες. Λογικά η πρώτη θα είναι η Ν. Κορέα.

Πηγή:Techblog.gr