​Μια από τις πιο έντονες φήμες που έχει ακουστεί για το 2017, είναι ότι η Apple θα φέρει μια νέα «edgeless» οθόνη στο iPhone. Τα όσα ακούγονται για την Apple είναι απλές φήμες, όχι όμως και το Xiaomi Mi Mix.

Ο Κινέζος κατασκευαστής κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με την σχεδόν bezelless οθόνη του Xiaomi Mi Mix, το οποίο αναφέρθηκε ότι έχει 91.3% αναλογία οθόνης-συσκευής.

Οι σημερινές πληροφορίες μιλούν για τη Samsung και την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S8, που λέγεται ότι θα έρθει με 90% screen-to-body ratio. Αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια γύρω από την οθόνη θα υπάρχουν, αλλά θα είναι τόσο λεπτά που θα μοιάζουν σχεδόν ανύπαρκτα.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι η νέα οθόνη και το design θα επιτρέψουν στη Samsung να ενσωματώσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Στις υπάρχουσες συσκευές της, ο αισθητήρας βρίσκεται στο κεντρικό κουμπί. Οι αναφορές αυτές συμφωνούν με τα όσα έχουν ακουστεί ότι η Samsung θα αφαιρέσει το κεντρικό κουμπί από το S8.

Οι αναφορές έρχονται από τον αρχιμηχανικό της Samsung Display, Park Won-sang. Ο ίδιος δεν ανέφερε ότι η οθόνη προορίζεται για το Galaxy S8, όμως μιας και είναι η επόμενη ναυαρχίδα, το μυαλό μας πηγαίνει εκεί. Η ίδια η Samsung είπε πρόσφατα ότι το Samsung Galaxy S8 θα έρθει με βελτιωμένο design και κάμερα.

Πηγή:Techblog.gr